Σε πανικό οι Τούρκοι: Βλέπουν ελληνική πυρηνική απειλή – Αδιανόητες δηλώσεις Τούρκου ναυάρχου


Ο απόλυτος παραλογισμός από τα τουρκικά ΜΜΕ που δημιουργούν κλίμα εναντίον της Ελλάδας. 

Σε αισχρή προπαγάνδα και ασύστολα ψεύδη που φανερώνουν τον πανικό και την έλλειψη επιχειρημάτων επιδίδεται το τουρκικό καθεστώς, τη στιγμή που η Αθήνα ενισχύει τις συμμαχίες και εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα.

Άξιος συμπαραστάτης σε αυτό το παραλήρημα των Τούρκων αξιοματούχων, τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, που με τρομολαγνικούς τίτλους ποτίζουν με φόβο και μίσος τον τουρκικό λαό κατά της Ελλάδας.

Η συμμαχία Ελλάδας – Γαλλίας πυροδότησε «έκρηξη» της προπαγάνδας, με τα τουρκικά ΜΜΕ να δημοσιεύουν κείμενα στα οποία υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έχει σκοπό να επιτεθεί με πυρηνικά στην Τουρκία, μιας και η Γαλλία είναι πυρηνική δύναμη.
«Παρέχουν πυρηνική υποστήριξη στην Ελλάδα», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η τουρκική εφημερίδα Milli Gazete, δημοσιεύοντας συνέντευξη του απόστρατου ναυάρχου Τζιχατ Γιαϊτζί, εκ των εμπνευστών και φανατικών υποστηρικτών του δόγματος της περίφημης «Γαλάζιας πατρίδας».

Ο Γιαϊτζί, τέως αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας, προειδοποιεί μάλιστα την ηγεσία της Τουρκίας για τις «αμυντικές συμφωνίες δισεκατομμυρίων δολαρίων» που έχει συνάψει η Ελλάδα με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Παρερμηνεύοντας πλήρως τα λεγόμενα του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είπε στη Βουλή πως «στο πλευρό μας βρίσκεται η μόνη πυρηνική δύναμη της ΕΕ», εννοώντας τη Γαλλία, ο Τούρκος ναύαρχος υποστήριξε πως η Ελλάδα «απειλεί να χρησιμοποιήσει την πυρηνική ενέργεια εναντίον μας. Αυτό είναι διεθνές έγκλημα».

Η… τρέλα του Γιαϊτζί δεν σταμάτησε εκεί καθώς, όπως ισχυρίστηκε, η χώρα μας δεν θα πρέπει να θεωρείται νησιωτική καθώς οι ακτές της Ελλάδας δεν αποτελούν κομμάτι της περιοχής και γι’ αυτό δεν πρέπει να έχει λόγο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ