Καλαμάτα: Αντιδράσεις αντιεμβολιαστή δικηγόρου για διασωλήνωση 37χρονης με covid


Συγγενείς της 37χρονης καθώς κι ένας αντιεμβολιαστής δικηγόρος καταγγέλουν ότι η γυναίκα εισήχθη στην κλινική Covid της Καλαμάτας χωρίς θετικό τεστ κορoνοϊού

Μια ακόμη νέα γυναίκα 37 ετών διασωληνώθηκε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά την εισαγωγή της πριν λίγες ημέρες, καθώς είχε εμφανίσει πολύ υψηλό πυρετό.

Συγγενείς της 37χρονης και γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, προχώρησαν σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλοντας ότι η γυναίκα εισήχθη στην κλινική Covid χωρίς θετικό τεστ κορoνοϊού και ότι την άφησαν χωρίς κουβέρτες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι οι γιατροί ακολούθησαν πλήρως τα πρωτόκολλα. Η 38χρονη είχε θετικό τεστ κορoνοϊού, ενώ εμφάνισε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και πλέον οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.

Με βάση τα στοιχεία, στην λινική Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας έγιναν σήμερα οκτώ ακόμα εισαγωγές ασθενών. Στη ΜΕΘ, μετά και την μεταφορά της 37χρονης νοσηλεύονται έξι διασωληνωμένοι ασθενείς, ενώ στην κλινική 44.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ