Η απάντηση του νοσοκομείου “Γεννηματά” στο “νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου” της Ματίνας Παγώνη

Διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» τις δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη στον ΣΚΑΪ, η οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε πως κατά τη χθεσινή εφημερία μεταφέρθηκαν ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» για να εξυπηρετηθεί ο αυξημένος αριθμός των ασθενών.

«Στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες (ράντζα), το νοσοκομείο αναφέρει ότι στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου) και διαβεβαιώνει ότι με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Για τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, το «Γ. Γεννηματάς» διευκρινίζει ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Ακολουθεί ο πίνακας που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο:

Εφημερίες Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» (7/11, 3/11, 30/10/2021)

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here