Οργασμός: Παράγοντες που σας εμποδίζουν να κορυφώσετε [vid]


Δεν είναι μυστικό το ότι οι γυναίκες μπορεί να χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να έχουν οργασμό από τους άνδρες, αλλά σύμφωνα με επίσημες καταγραφές, έως και το 50% των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει απουσία οργασμικής εμπειρίας. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να έλθετε σε οργασμό, τα παρακάτω πράγματα μπορεί να είναι παράγοντες που σας εμποδίζουν να χαρείτε την ερωτική εμπειρία.

  • Βιάζεστε

Όλοι έχουμε πολυάσχολη ζωή και μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα για να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν ή θέλουμε να κάνουμε. Και ενώ το γρήγορο σεξ μπορεί να είναι επιλογή σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το να το κάνετε βιαστικά θα σας πάει εκεί που θέλετε. Λίγοι συνειδητοποιούν πόσο χρόνο μπορεί, στην πραγματικότητα, να διαρκέσει η διαδικασία. Είναι πολύ συνηθισμένο για τις γυναίκες να χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά συνεχούς, επαναλαμβανόμενης διέγερσης για να πετύχουν οργασμό.

  • Σκέφτεστε άλλα πράγματα

Με το να μην είστε παρόντες / παρούσες στη στιγμή και να μην εστιάζετε, καθιστάτε την εμπειρία δύσκολη. Ειδικότερα, οι γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν πολλές σκέψεις ταυτόχρονα, κάτι που τις εμποδίζει να αφήσουν για λίγο τις σκέψεις τους και να αφιερωθούν στη ζέση της στιγμής.

  • Έχετε άγχος

Μπορεί το να μην φτάνει κανείς σε οργασμό να προκαλεί ή να εντείνει το άγχος, αλλά το άγχος επίσης επηρεάζει την ερωτική διαδικασία και την ικανότητα σας να κορυφώνετε. Πρόκειται δηλαδή για μία διπλή διεργασία, έναν φαύλο κύκλο. Συνεπώς, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να περιορίσετε το άγχος ή τους αγχογόνους παράγοντες στην καθημερινότητά σας.

  • Ανησυχείτε για την επίδοσή σας

Φυσικά οι οργασμοί δεν είναι μόνο σωματικοί, και μάλιστα ο γυναικείος οργασμός έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το να αισθάνεστε ο εαυτός σας και ασφαλής. Εάν ανησυχείτε για το πως φαίνεστε και το πόσο καλή είστε στο σεξ, αυτοί είναι παράγοντες που μπορεί να μπλοκάρουν την απόλαυσή σας και φυσικά τον οργασμό.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ