Κίνητρα Εμβόλιο Covid-19: Πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρουν πληρωμή σε παιδιά για να εμβολιαστούν

Κίνητρα Εμβόλιο Covid-19: Πόλεις, πολιτείες προσφέρουν πληρωμή σε παιδιά για να εμβολιαστούν Καθώς εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5-11 ετών έγιναν κατάλληλα για να λάβουν εμβόλιο για την COVID-19 αυτή την εβδομάδα, αρκετές πόλεις και πολιτείες τα συμπεριλαμβάνουν σε προγράμματα κινήτρων εμβολίων που προσφέρουν μετρητά και δώρα. Στην πόλη της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, τα παιδιά μπορούν να διεκδικήσουν 100 $ εάν λάβουν την πρώτη τους δόση του εμβολίου Pfizer σε τοποθεσία εμβολίου που λειτουργεί από την πόλη.

Ως εναλλακτική επιλογή, μπορούν να λάβουν εισιτήρια για αξιοθέατα της πόλης, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας ή την ομάδα μπέιζμπολ Brooklyn Cyclones. «Θέλουμε πραγματικά τα παιδιά να το επωφεληθούν, οι οικογένειες το εκμεταλλεύονται», δήλωσε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Bill de Blasio.

«Όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγα περισσότερα χρήματα στις γιορτές», είπε. «Αλλά, το πιο σημαντικό, θέλουμε τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας να είναι ασφαλείς».

Στο Σικάγο, οι υγειονομικοί υπάλληλοι προσφέρουν δωροκάρτες 100 δολαρίων σε παιδιά που εμβολιάζονται σε εκδηλώσεις ή κλινικές δημόσιας υγείας.

Η σχολική περιφέρεια του Σικάγο κλείνει επίσης στις 12 Νοεμβρίου για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης σχετικά με τον Εμβολιασμό, ώστε οι μαθητές να μπορούν να κάνουν εμβόλια. «Είναι σπάνιο να κάνουμε μια καθυστερημένη αλλαγή στο σχολικό ημερολόγιο, αλλά το βλέπουμε ως μια σημαντική επένδυση για το μέλλον αυτής της σχολικής χρονιάς και την υγεία και την ευημερία των μαθητών, του προσωπικού και των οικογενειών μας», δήλωσε ο Pedro Martinez, o Διευθύνων Σύμβουλος των Δημόσιων Σχολείων του Σικάγο, είπε σε μήνυμα προς τους γονείς.

Το CDC καθάρισε το εμβόλιο COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5 ετών την Τρίτη, καθιστώντας τους περισσότερους Αμερικανούς κατάλληλους για το εμβόλιο.

Οι ηλικίες 5-11 λαμβάνουν το ένα τρίτο της δόσης που χορηγείται σε ενήλικες και εφήβους.

Άλλες πολιτείες και πόλεις προσφέρουν επίσης κίνητρα:

Σαν Αντόνιο, Τέξας: Οι γονείς και οι κηδεμόνες που πηγαίνουν τα παιδιά τους να εμβολιαστούν σε μια κλινική Metro Health μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα 100 $ για τα παντοπωλεία H-E-B. Λουιζιάνα: Ως μέρος του προγράμματος “Shot for $100”, όποιος λάβει την πρώτη του λήψη δικαιούται 100 $. Τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μπορούν να λάβουν το χρηματικό κίνητρο, αλλά απαιτούν τη συναίνεση των γονέων για να κάνουν το εμβόλιο. Μινεσότα: Ως μέρος του προγράμματος “Τα παιδιά αξίζουν μια βολή!” οι ηλικίες 12-17 μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα $200 και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για μια υποτροφία κολεγίου $100.000.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here