Συναγερμός στο Όσλο – Η αστυνομία εξουδετέρωσε άνδρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς


Νορβηγία: Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε περαστικούς στους δρόμους της νορβηγικής πρωτεύουσας, πριν πέσει νεκρός απο πυρά της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φώναζε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγη ώρα στο Όσλο. Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν πλάνα ενός άνδρα, που εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και πάνω να επιτίθεται με μαχαίρι σε περαστικούς.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «περισσότερα από ένα» θύματα, δεν έδωσε όμως περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή τους. Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Bislett του βόρειου Όσλο, με τους αστυνομικούς να εισβάλλουν σε ένα κτήριο της περιοχής για να σταματήσουν το δράστη.

Ο άγνωστος άνδρας στη συνέχεια επιτέθηκε στο περιπολικό και κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Torgeir Brenden.

Πρόσθεσε ότι έπεσαν «πολλοί πυροβολισμοί» ενάντια στιν άνδρα, αλλά δεν διευκρίνισε αν ήταν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που άνοιξαν πυρ. Ο δράστης μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Τον περασμένο μήνα, ένας άνδρας οπλισμένος με τόξο και βέλος και ένα μαχαίρι σκότωσε πέντε ανθρώπους σε μια μικρή πόλη νοτιοδυτικά του Όσλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ