Προσωρινά κρατούμενος ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 35χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών, μετά την απολογία του στον ανακριτή

Ο 35χρονος προπονητής τένις πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, το 2015 και το 2020.

Η απολογία του διήρκησε αρκετές ώρες και το απόγευμα της Τρίτης ο κατηγορούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας όμως ότι αποδέχεται να πληρώσει για όσα έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

Photo: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά από καταγγελία της μίας από τις δύο παθούσες, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με το κορίτσι που τον κατήγγειλε, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια. Η δεύτερη παθούσα, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, έχουμε όμως όλες τις αποδείξεις ότι τα δύο δεν έχουν τελεστεί καν και το τρίτο είναι ένα πλημμέλημα και αυτό αναμένεται να αποδειχθεί στην πορεία.

Η μία κοπέλα, είχε μια σχέση από ηλικίας 17 έως 21 ετών, δεν υπήρξε ποτέ προπονητής της, αυτή η σχέση διεκόπη πριν από λίγο καιρό, δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση όσον αφορά εκείνη.

Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ