Αλέξης Κούγιας: Σοβαρό τροχαίο είχε ο γνωστός ποινικολόγος τα ξημερώματα


Ο Αλέξης Κούγιας ενεπλάκη σε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο, σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δικηγόρος επέστρεφε από την Αθήνα προς τη Λάρισα και συγκρούστηκε με δύο φορτηγά, τα οποία ήδη είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους. Το τροχαίο έγινε στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού. Ευτυχώς ο Αλέξης Κούγιας βγήκε από το τροχαίο τραυματισμένος ελαφρά. Για να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με τα δύο φορτηγά, μάλιστα, ο ποινικολόγος κατάφερε να κάνει έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής και να ανέβει στο διάζωμα με το τεθωρακισμένο του.

Αλέξης Κούγιας: Ένα ακόμη τροχαίο

Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας είχε εμπλακεί σε ένα ακόμη τροχαίο. Επίσης ανατριχίλα προκαλεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που οδηγούσε ο Mad Clip τη νύχτα που απεβίωσε. Η ψυχραιμία του Αλέξη Κούγια ήταν καθοριστικός παράγοντας στην αποφυγή ακόμη χειρότερων για όλους τους οδηγούς. Τα αντανακλαστικά του ήταν εκείνα που τον οδήγησαν να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση τελευταίας στιγμής, αποφεύγοντας να “κολλήσει” στα φορτηγά που βρίσκονταν μπροστά του επάνω στην Εθνική Οδό.

Ο ίδιος έχει πολλάκις εμπλακεί σε αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Ιούνιος του 2017, όπου και είχε συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα στην έξοδο προς Τρίκαλα. Επίσης τον Οκτώβριο του 2021, δηλαδή μόλις πριν από έναν μήνα, ο δικηγόρος κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, όταν και τράκαρε. Ωστόσο, φαίνεται πως πάντα τη “γλιτώνει” με ελάχιστους τραυματισμούς ευτυχώς και με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για οδήγηση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ