Νταβίντ Σασόλι: Με τη «νόσο των λεγεωναρίων» διαγνώσθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Με τη «νόσο των λεγεωναρίων» διαγνώσθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, από τον Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο Στρασβούργο με βαρειάς μορφής πνευμονία.

Χθες, ο Σασόλι ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο στο οποίο ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Αγαπητοί και αγαπητές, τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατέρρευσα με μία βαρειά μορφή πνευμονίας, τη λεγιονέλλα.

Είχα πολύ υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκα στο Στρασβούργο. Ύστερα επέστρεψα στην Ιταλία να αναρρώσω αλλά δυστυχώς η ασθένεια υποτροπίασε και αυτό το επεισόδιο οδήγησε τους γιατρούς σε μια σειρά εξετάσεων και ερευνών και αυτό κάνω τώρα.

Οι γιατροί εργάζονται τώρα ώστε να διασφαλίσουν ότι θα μπορώ να επιστρέψω στα καθήκοντά μου το συντομότερο δυνατό. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τις ικανότητές τους και την προσοχή τους, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Ευρωκοινοβούλιο για τη στήριξή τους.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω εσάς τους πολίτες που μου δείξατε στοργή και αλληλεγγύη. Σας χαιρετώ όλους και ανυπομονώ να σας ξαναδώ σύντομα στο Κοινοβούλιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here