Λάρισα: Αυτή είναι η 18χρονη που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο-Σοβαρά τραυματισμένη μία 21χρονη


Θρήνος έχει ξεσπάσει στην κοινότητα των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου κατάγονταν η 18χρονη κοπέλα που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα.

Νεκρή είναι η 18χρονη Μ.Μ., οι οικείοι της οποίας διατηρούν κατάστημα εστίασης στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr το αυτοκίνητο το οποίο κινούταν επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, προερχόμενο από την οδό Βόλου με κατεύθυνση προς τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες σε μεταλλική μπάρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου κοριτσιού και το σοβαρό τραυματισμό μίας 21χρονης κοπέλας η οποία φέρει κατάγματα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Τραυματίστηκαν επίσης ελαφρότερα δύο ακόμη επιβαίνοντες άντρες, ενώ καλά στην υγεία του είναι ο 28χρονος οδηγός, όλοι τους Ρομά.

maria1.jpg

Αστυνομία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τραγική ειρωνεία της τύχης είναι πως ο οδηγός του μοιραίου οχήματος και η κοπέλα που τραυματίστηκε θανάσιμα, είναι συγγενείς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ