Κρήτη: Λουκέτο σε καφενείο που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικο που κατέληξε στο νοσοκομείο


Κρήτη: Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ- Πρόστιμα και για τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων του κορονοϊού χθες κατά την διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε σε καφενείου στις Μοίρες Ηρακλείου ανήλικος στον οποίο είχαν διατεθεί αλκοολούχα ποτά.

Ο ανήλικος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Παράλληλα στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας διότι είχε επιτραπεί η είσοδος στον ανήλικο χωρίς να έχει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ούτε αρνητικό rapid test ή self test.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού πραγματοποιήθηκαν χθες στην Κρήτη περισσότεροι από 2500 έλεγχοι και επιβλήθηκαν αρκετά πρόστιμα.

Ειδικότερα στα Χανιά επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 πρόστιμο σε κατάστημα επειδή δεν είχε τοποθετήσει την σήμανση για τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών στο κατάστημα.

Στο Ρέθυμνο δόθηκε 1 πρόστιμο σε εργαζόμενου επιχείρησης εστίασης επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα σε εργαζόμενους επιχειρήσεων εστίασης για μη χρήση μάσκας.

Τέλος στο Λασίθι δεν σημειώθηκε κάποια παράβαση.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ