ΕΛ.ΑΣ. για Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο προσπάθησε να απαγάγει το παιδί


Η Κλοντιάνα Τσέλο προσπάθησε να αρπάξει την ανήλικη στο Χαλάνδρι αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας

Η αποτυχημένη προσπάθεια της εικαστικού Κλοντιάνας Τσέλο να αρπάξει το παιδί από το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν με τον γιατρό πατέρα του αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι αποκαλύπτεται από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.

Όπως αναφέρεται σε αυτή: «Συνελήφθη, χθες (11-11-2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, αλλοδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανωτέρω λίγο νωρίτερα, είχε μεταβεί έξωθεν πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ημεδαπός στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον ημεδαπό, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Χαλάνδρι: Σε σοκ η ανήλικη

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η 13χρονη που είδε μπροστά στα μάτια της την μητέρα της να σηκώνει όπλο και να πυροβολεί τον πατέρα της στο Χαλάνδρι.

Η ανήλικη μετά το τραγικό περιστατικό οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανέφερε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε, ενώ περιέγραψε σε παιδοψυχολόγο όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά το παιδί σημείωσε πως είδε την ίδια της την μητέρα να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί τον πατέρα της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν αυτά τα χρόνια μεταξύ των γονιών της.

Πλέον οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε το όπλο στην εικαστικό και τον λόγο για τον οποίο το έφερε συνεχώς μαζί της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ