Μελίνα Μακρή: Η τραγουδίστρια των Vegas μαθαίνει live το φύλο του παιδιού της [vid]


Η Μελίνα Μακρή είναι μια από τις πλέον ταλαντούχες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Η τραγουδίστρια των Vegas πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται σε λίγους μήνες να κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό που περιμένει με τον σύντροφό της, Φρανκ Λούβαρη. Είναι το πρώτο τους παιδί και είναι λογικό να είναι και οι δυο τους κατενθουσιασμένοι. Ωστόσο, μια έκπληξη περίμενε την Μελίνα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου “Χαμογέλα και Πάλι”. Αν και ήθελε να μη γνωρίζει το φύλο του παιδιού μέχρι τη γέννηση, τελικά ο σύζυγός της την παρότρυνε να κόψουν μια τούρτα. Εκεί λοιπόν έγινε και η αποκάλυψη on air, με καλεσμένη μάλιστα την Ελένη Βουλγαράκη από την εκπομπή.

Μελίνα Μακρή: Η τούρτα αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Κόβοντας την τούρτα, η Μελίνα παρατήρησε το χρώμα που επικρατούσε στο εσωτερικό της. Αυτό αποτελεί μια κοινή πρακτική πλέον πριν τον τοκετό, έτσι ώστε οι γονείς να μαθαίνουν με έναν χαριτωμένο και ευφάνταστο τρόπο τι φύλο θα έχει το μωρό που περιμένουν. Η Μελίνα δε γνώριζε τίποτε εκ των προτέρων και εκείνη την στιγμή ένιωσε απέραντη χαρά. Ήταν πολύ συγκινητικό που το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, ξεχειλίζοντας από υπερηφάνεια και προσμονή για το μεγάλο γεγονός. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ίδια αποκάλυψε πως δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην σύλληψη του μωρού. Αντιθέτως, μόλις το αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, το μωρό ήρθε αμέσως.

Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης είναι σύμφωνα με την μέλλουσα μητέρα το πιο δύσκολο σημείο στην όλη διαδικασία. Ορισμένες φορές μάλιστα καταφέρνουν να την βγάλουν εκτός εαυτού. Τον γιο της λοιπόν θα τον ονομάσουν Γιάννη, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή. Ανυπομονεί για τον ερχομό του και θεωρεί πως ισχύει αυτό που λένε για την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην μητέρα και τον γιο. Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα και με τους θαυμαστές της τραγουδίστριας στα social media, ολοκληρώνοντας το πιο όμορφο baby gender party!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ