Θεοδωρικάκος για αστυνομικό στα Τρίκαλα: Απάνθρωπη η ιστορία του, έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα


Για τον αστυνομικό που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Ως «απάνθρωπη ιστορία» χαρακτήρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, την υπόθεση του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στα Τρίκαλα προσθέτοντας ότι ο ένστολος «έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε, επίσης, ότι «αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία θέση στην ΕΛΑΣ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να διανοηθεί κανείς ότι θα είναι στην ΕΛΑΣ άνθρωποι που κάνουν τόσο απάνθρωπες κινήσεις, δεν χωράει καμία συζήτηση γι’ αυτό».

Όσον αφορά την επέτειο του Πολυτεχνείου ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε στον ΣΚΑΪ ότι είναι και «πρέπει να είναι μια γιορτή της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ενότητας και γι’ αυτό ο εορτασμός θα πρέπει να είναι ειρηνικός» εξηγώντας ότι η δουλειά της ΕΛΑΣ είναι να συμβάλει με τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να υπάρχει τάξη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ρωτήθηκε και για την έξαρση της εγκληματικότητας λέγοντας ότι μετά το τέλος της καραντίνας, ήταν φυσιολογικό να υπάρξει απελευθέρωση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Ωστόσο, όπως τόνισε, στόχος της κυβέρνησης είναι να ενισχύσει την παρουσία της ΕΛΑΣ στις γειτονιές υπενθυμίζοντας ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη διαθέσει 1000 πρόσθετους αστυνομικούς ενώ αύξησε και τον αριθμό των περιπολικών τα οποία κάθε νύχτα από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 τα ξημερώματα βρίσκονται στις γειτονιές.

Όσον αφορά τις συμμορίες ανηλίκων, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε ότι είναι ένα πολύ αρνητικό και ανησυχητικό φαινόμενο, όμως, η αστυνομία θα αντιμετωπίσει τέτοιου είδους φαινόμενα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ