Ομορφιά τρίτη ηλικία: Κατακτήστε την ομορφιά σε κάθε ηλικία, ωριμάζοντας σαν το καλό κρασί

Αν θεωρείτε ότι καθώς περνάνε τα χρόνια χάνεται και η ομορφιά, ξανασκεφτείτε το! Η κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Για να την διατηρήσουμε σε ένα καλό επίπεδο πρέπει και οφείλουμε να ακολουθούμε κάποια βήματα. Μην θεωρήσετε ότι οι συμβουλές αυτές είναι κάτι που θα σας βγάλει από την καθημερινή σας ρουτίνα. Αντιθέτως είναι tips τα οποία αναφέρονται στην καθημερινότητά σας. Ξυπνήστε με πολύ θετική διάθεση, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και σκεφτείτε ότι αυτή η μέρα είναι η πρώτη της καινούργιας σας ζωής. Σηκωθείτε και οργανώστε τη μέρα σας έτσι ώστε να ορίσετε μια κατεύθυνση και θυμηθείτε. Ό,τι κάνετε κάντε το πριν το μεσημέρι. Στη συνέχεια, το απόγευμα, κανονίστε να πάτε μια βόλτα στην παραλία ή να κάνετε μια πεζοπορία με έναν φίλο.

Tips για να παραμείνετε όμορφες σε κάθε ηλικία

Ακούγεται κλισέ, αλλά η ηλικία είναι λίγο πολύ ένας αριθμός. Το κλειδί για να διατηρήσεις την ομορφιά σου αλλά και την ηρεμία μέσα σου είναι να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου. Απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη και σταματήστε να κριτικάρετε τον εαυτό σας. Αν ακόμα αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε ενεργοί και να διατηρήσετε το όμορφο πρόσωπο και σώμα σας, τότε κάντε γιόγκα. Για να πάτε όμως και να κάνετε γιόγκα, χρησιμοποιήστε το ποδήλατό σας μέχρι εκεί. Αν το γυμναστήριο σας κουράζει, μπορείτε να αρχίσετε κολύμπι από μόνη σας ή αρχίστε να ασχολείστε με τον κήπο και την αγροτική ζωή. Μην σας φαίνεται περίεργο γιατί μόλις αρχίσετε αυτές τις δραστηριότητες τότε θα δείτε πόσο δύσκολες είναι σωματικά.

Η ομορφιά βέβαια αποδίδεται και στα γονίδιά σας αλλά η συντήρησή της είναι θέμα χαρακτήρα. Φροντίστε να είστε καθαρή και αν κάτι σας είναι δύσκολο να το φάτε μην το βάζετε στο σώμα σας. Ξεκινήστε καθημερινή απολέπιση και προσπαθήστε να φοράτε μακιγιάζ όσο το δυνατόν λιγότερο. Είναι κανόνας αλλά όταν από μια ηλικία και μετά προσπαθείς να κρύψεις ατέλειες με διάφορους τρόπους, αυτές αρχίζουν να γίνονται πιο εμφανείς. Το να είσαι ισορροπημένος είναι η μεγαλύτερη ρουτίνα ομορφιάς. Όλα κάντε τα με μέτρο. Μάθετε να τρώτε λαχανικά και αποφύγετε τo junk food, για να επαγρυπνήσετε τον μεταβολισμό σας και μην ξεχνάτε τις δραστηριότητες.

Βρείτε ποιο είναι το πάθος σας και ερωτευτείτε τον εαυτό σας από την αρχή. Το να είσαι υγιής και δραστήριος είναι το σωστό. Άρα φροντίστε να βρίσκετε πάντα χρόνο για τον εαυτό σας και να κάνετε διατάσεις και διάφορα πράγματα στην καθημερινότητά σας για να παραμένετε όμορφοι και δυνατοί. Κρατήστε το μυαλό και το σώμα σας ενεργά και σίγουρα θα νιώθετε και θα φαίνεστε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here