ΚΥΠΡΟΣ: Έρχεται η… αποκάλυψη της συμμετοχής για το Τελ Αβίβ


Η Κύπρος,  όπως όλοι γνωρίζουμε, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή της στη Λισαβόνα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο το δημοσιογραφικό όσο και των fans για το τι μέλει γενέσθαι με την επιλογή εκπροσώπου για τη Eurovision του Τελ Αβίβ τον προσεχή Μάϊο.

Η σεναριολογία για τα ονόματα καλλιτεχνών που πιθανόν να εκπροσωπήσουν την Κύπρο, για τους συνθέτες και τα τραγούδια έφτασε το προηγούμενο διάστημα στο αποκορύφωμά της. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε άρθρο μας, οι διαδικασίες για την επιλογή από το επιτελείο του ΡΙΚ προχωράνε με σταθερά και σίγουρα βήματα. Το διεθνές ενδιαφέρον ήταν έντονο καθώς, όπως κατ’αποκλειστικότητα σας είχε ενημερώσει ο OGAE Greece, υπεβλήθησαν 4 τραγούδια από γνωστούς και καταξιωμένους συνθέτες από Ευρώπη, αλλά και Αμερική.

Το ΡΙΚ το οποίο, κατόπιν επικοινωνίας του OGAE Greece, διέψευσε κατηγορηματικά ότι επισκέφτηκε οποιοσδήποτε την Κύπρο ή την όποια παραφιλολογία περί καλλιτεχνών που άκουσαν ή δεν άκουσαν τραγούδια, είχε καταστήσει σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία που αφορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και θα προβεί σε ανακοινώσεις ή σε σχετικές αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα που η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου διατηρεί για τον διαγωνισμό.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για να αποκαλυφθεί η Κυπριακή συμμετοχή για τη Eurovision 2019!

Σε ανάρτησή της η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στην επίσημη σελίδα που λειτουργεί για τον διαγωνισμό της Eurovision, ερωτά τους χρήστες του διαδικτύου εάν είναι έτοιμοι για μερικά quizzes και teasers που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή!

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, η πρώτη ανάρτηση σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Το τι θα αφορά αυτή;;; Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το δούμε!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ