Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες, ο ρόλος του συντρόφου της και οι σκέψεις για γάμο


Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show” ήταν η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου. Σε μία απολαυστική συνέντευξη, μίλησε για τον ρόλο της ως Ζωή Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες. Αποκάλυψε μάλιστα ότι την έχει πικράνει πολύ το γεγονός ότι πολλοί συγχέουν την συμμετοχή της στην σειρά με την παρουσία του συντρόφου της. Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χαρίτος σκηνοθετεί τις “Άγριες Μέλισσες”. Ταυτόχρονα, πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε ανοιχτά στην πολύχρονη σχέση τους. Από τότε, τα σχόλια ότι βρίσκεται στην σειρά μονάχα χάρη σε εκείνον έχουν πάρει τον χαρακτήρα χιονοστιβάδας. Και η ίδια οργίζεται, καθώς αυτό αποτελεί ένα ακόμη τρανταχτό δείγμα πατριαρχίας.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι Άγριες Μέλισσες στη ζωή της

Ούσα ηθοποιός από το 2005, η Μαρκέλλα έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές και ήδη έχει διανύσει χιλιόμετρα στην καριέρα της. Πλέον όμως κάποιοι φαίνεται πως ξέχασαν το ονοματεπώνυμό της, όπως δήλωσε η ίδια. Την αποκαλούν “η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου”, γεγονός ιδιαίτερα μειωτικό. Όχι επειδή φυσικά δεν της αρέσει που είναι σύντροφός του, αλλά επειδή αυτό δεν θα έπρεπε να την προσδιορίζει στην επαγγελματική της πορεία. Πέρα όμως από την πολύκροτη σχέση της και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει, η Μαρκέλλα μίλησε και για τον ενδεχόμενο γάμο της. Πιο αναλυτικά, αποκάλυψε πως σκέφτεται να παντρευτεί μόνο όταν επιτραπεί αντίστοιχα ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις κρίσεις άγχους και τις φοβίες που αντιμετωπίζει στη ζωή της. Συγκεκριμένα, επεσήμανε: “Δεν πάω εύκολα στα μαγαζιά. Όταν έχει βαβούρα και πολύ κόσμο ταράζομαι. Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με πιάνει δύσπνοια, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Στην αρχή ήταν καταστροφικό, παλιά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είμαι σε ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια”. Η σωματοποίηση των συμπτωμάτων του άγχους σαφώς και είναι αρκετά συνηθισμένη. Στον χώρο του θεάματος, ωστόσο, προσθέτει έναν ακόμη παράγοντα άγχους και αποτελεί ενδεχομένως εμπόδιο. Όμως ευτυχώς η ηθοποιός τώρα πια το αντιμετωπίζει με σύνεση και αποτελεσματικότητα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ