Black Friday 2021: Γιατί ο απόλυτος προορισμός για είδη σπιτιού είναι η LEROY MERLIN


Αν σκέφτεστε καιρό πως το σπίτι σας χρειάζεται μια ανανέωση ή μια… mini ανακαίνιση, τότε η Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσετε τα υλικά και τα προϊόντα που θα χρειαστείτε, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Πού όμως πρέπει να πάτε για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε και μάλιστα στις καλύτερες Black Friday προσφορές που θα παίξουν φέτος;

Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στο ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη LEROY MERLIN για την Black Friday 2021! Δεν είναι μόνο ότι εκεί θα βρούμε τα καλύτερα Black Friday deals που θα παίξουν φέτος. Είναι και το ότι έχει αναρίθμητα προϊόντα για κάθε ανάγκη του σπιτιού μας, επομένως δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε και να ταλαιπωρηθούμε πολύ για να αποκτήσουμε αυτά που χρειαζόμαστε. Με λίγα λόγια, η LEROY MERLIN είναι one stop for all! Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά γιατί αν προτιμήσουμε τη LEROY MERLIN αυτή τη Black Friday, θα βγούμε μόνο κερδισμένοι.

#1 Γιατί θα βρούμε μεγάλη ποικιλία σε είδη σπιτιού σε Black Friday τιμές

Η LEROY MERLIN διαθέτει πάνω από 30.000 προϊόντα για να καλύψει κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουμε. Ποια από αυτά τα προϊόντα όμως, θα παίξουν σε Black Friday προσφορές;

Με βάση, λοιπόν, τις εμπιστευτικές πληροφορίες που συλλέξαμε, μάθαμε τα εξής:

  • Τα εργαλεία είναι μέσα στη λίστα των προσφορών της Black Friday, καθώς οι επαγγελματίες και οι τεχνίτες είναι από τους αγαπημένους πελάτες της LEROY MERLIN και δεν θέλει να τους αφήσει παραπονεμένους.
  • Το μπάνιο βρίσκεται και αυτό ανάμεσα στα Black Friday deals. Συγκεκριμένα, αυτή τη Black Friday θα βρούμε είδη και έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες ντους και νιπτήρα και αμέτρητα σχέδια σε πλακάκια για να φτιάξουμε το μπάνιο μας, ακριβώς όπως το φανταζόμαστε.
  • Τα είδη διακόσμησης προφανώς και δεν απουσιάζουν από τις super Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN, με αμέτρητα προϊόντα της κατηγορίας σε καταπληκτικές τιμές για να διαμορφώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας, όπως πάντα θέλαμε και χωρίς να μας απασχολήσει καθόλου το κόστος!
  • Η LEROY MERLIN κρατάει εμάς και το σπίτι μας ζεστό αυτόν τον χειμώνα με απίστευτα Black Friday deals στα είδη θέρμανσης. Πιο αναλυτικά, θα ανακαλύψουμε air condition, αερόθερμα, θερμοπομπούς και πολλά ακόμη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

#2 Γιατί είτε θέλουμε online Black Friday προσφορές, είτε σε καταστήματα, η LEROY MERLIN έχει τη λύση

Αυτήν τη Black Friday θα βρούμε διαφορετικά deals στα φυσικά καταστήματα LEROY MERLIN και στο eshop της. Συνεπώς, αν είμαστε από εκείνους που δεν θέλουν να περιμένουν ούτε λεπτό παραπάνω για να πάρουν στο σπίτι τους τις νέες τους αγορές ή αν θέλουμε να πάμε σε κάποιο φυσικό κατάστημα για να χαζέψουμε και να δούμε από κοντά επιπλέον προϊόντα που μπορεί να μην έχουμε κατά νου να αγοράσουμε, τότε μπορούμε να επισκεφτούμε ένα από τα καταστήματα LEROY MERLIN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Λάρισα για να κάνουμε τις αγορές μας.

Αν πάλι θέλουμε να αποφύγουμε την πολυκοσμία και τις μεγάλες ουρές που δημιουργούνται στην Black Friday, τότε το eshop της LEROY MERLIN είναι η ιδανική επιλογή για εμάς! Μάλιστα, για τις ηλεκτρονικές αγορές η LEROY MERLIN μας εξασφαλίζει άμεση παράδοση στην πόρτα μας. Επίσης, μας δίνει και τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, αλλά και τη δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!

#3 Γιατί η LEROY MERLIN έφερε πρώτη τη «Μαύρη Παρασκευή» για είδη σπιτιού στην Ελλάδα

Πράγματι, η LEROY MERLIN ήταν η πρώτη που εισήγαγε το Black Friday concept για τα είδη σπιτιού στην ελληνική αγορά το 2017! Αυτό σημαίνει πως στην LEROY MERLIN ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν την Black Friday πραγματικά να «μετράει» και για πέμπτη χρονιά στη σειρά, η LEROY MERLIN «τιμά» την Black Friday και με το παραπάνω με τις super προσφορές που έχει ετοιμάσει.

Επομένως Black Friday 2021 και LEROY MERLIN πάνε μαζί;

Με λίγα λόγια, λοιπόν, Black Friday 2021 και LEROY MERLIN πηγαίνουν μαζί -και όχι μόνο! Διότι μαζί τους επιβάλλεται να πάμε και εμείς για να μην χάσουμε κανένα από τα ανεπανάληπτα Black Friday offers και ευκαιρίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος! Για να ενημερωνόμαστε πρώτοι για το τι ακριβώς θα παίξει στα καταστήματα και το eshop της LEROY MERLIN, αρκεί απλώς να κάνουμε μία σύντομη εγγραφή στο newsletter της. Έτσι, θα μαθαίνουμε τα πάντα για τις φετινές προσφορές που θα συναντήσουμε σε όλα της τα είδη για το σπίτι!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ