Προσλήψεις στο Δήμο Τρικκαίων: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων


ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 23 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έξι ημέρες και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα μέχρι και 18/11/2021.

Δείτε τις θέσεις εργασίας:

Δικαιολογητικά

  • 1. Αίτηση
  • 2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • 3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι ΔΕΝ έχουν το κώλυμα υπέρβασης της 2μηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών[όπως αναλυτικά αναφέρεται στην παρ.2 του άρθρου 38 του Ν.4765/21).4.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ