GNTM 16/11: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο του fashion reality; [trailer]


Το Greece’s Next Top Model είναι και απόψε εδώ, απογειώνοντας τον χώρο της μόδας μαγικά! Μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα βρισκόμαστε και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους τους διαγωνιζόμενους να λάμψουν, δείχνοντας το ταλέντο τους και ότι αξίζουν να αναρριχηθούν στην κορυφή. Ο ανταγωνισμός έχει πάρει φωτιά, καθώς μέσα από την εμπειρία των διαφορετικών challenges και μέσα από τα μαθήματα που λαμβάνουν από τους coaches, όλα τα μοντέλα νιώθουν πια να ξεχειλίζουν με αυτοπεποίθηση.

Ποιος θα τα καταφέρει να βγει πρώτος στο GNTM 4, κερδίζοντας τα πολυπόθητα έπαθλα αλλά πολύ περισσότερο ανοίγοντας μια πόρτα για σιεθνή καριέρα στο modeling; Wanna be on top; Είναι σίγουρο πως και αυτό το επεισόδιο θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

GNTM 16/11: Τι θα δούμε απόψε στον διαγωνισμό ομορφιάς του Star TV;

Απόψε το σόου έχει μία ακόμη έκπληξη, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Μεταφερόμαστε όλοι μαζί στην ειδυλλιακή λίμνη Δόξα, εκεί όπου τα μοντέλα θα πρέπει να μπουν στην πιο ρομαντική τους διάθεση. Με φόντο το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, καλούνται να πάρουν την πιο όμορφη πόζα επάνω σε ένα άλογο.

Αν και ο Γιώργος Καράβας το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο, στην πραγματικότητα δεν είναι. Απεναντίας, πρόκειται για μία εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία. Η μονομαχία έχει ξεκινήσει, με όλα τα μοντέλα έτοιμα να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις και αυτού του challenge.

Και όπως πάντα, στο τέλος του επεισοδίου θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση. Ποιος δεν θα τα καταφέρει και αντιθέτως θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM 4, λίγο πριν κόψει το νήμα των τελικών 10; Και σα να μην έφτανε το trailer, από το Star TV δημοσιεύτηκε και ένα sneak preview με μια μικρή πρόγευση του τι πρόκειται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο κανάλι του Star και παρακολουθήστε με κομμένη την ανάσα!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ