Υγιής επιδερμίδα: Ακολουθήστε τρία απλά βήματα και απολαύστε λαμπερή επιδερμίδα


Το λαμπερό δέρμα δεν είναι απλώς θέμα DNA. Οι καθημερινές σας συνήθειες, στην πραγματικότητα, έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη. Η αγορά καλλυντικών περιποίησης προσφέρει μεγάλη πληθώρα σε επιλογές και πλέον βασίζεται πολύ στις φυσικές πρώτες ύλες. Ο τρόπος επιλογής του κάθε προϊόντος ομορφιάς βρίσκεται συνήθως στις διαθέσιμες κριτικές της αγοράς, σε μελέτες επιστημόνων και ειδικών ή σε ό,τι αναγράφεται πάνω στα προϊόντα για να τα συμβουλευτείτε. Η τεχνολογία των πρώτων υλών εξελίσσεται ραγδαία σε όλο το φάσμα της ομορφιάς, για μια “απλή” ενυδάτωση μέχρι και την προστασία από τον ήλιο και τις ακτίνες UV. Η φροντίδα του δέρματός σας είναι προσωπική υπόθεση και σ αυτό το σημείο θα πρέπει ο όγκος της πληροφόρησης που έχετε λάβει να μπει σε μία σειρά.

Χρήσιμες συμβουλές φροντίδας δέρματος πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ομορφιάς

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας θα πρέπει να αποτελείται από τρία βασικά βήματα.

  • Καθαρισμός: Πλύσιμο του προσώπου σας με αντίστοιχο προϊόν
  • Τόνωση: Εξισορρόπηση του δέρματος λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο της επιδερμίδας σας
  • Ενυδάτωση: Ενυδάτωση και απαλότητα του δέρματος

Ο στόχος οποιασδήποτε ρουτίνας περιποίησης του δέρματος είναι να ρυθμίσετε την επιδερμίδα σας ώστε να αφήσετε το προϊόν να δράσει όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς και να με αυτό τον τρόπο να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή να στοχεύσετε στις περιοχές θέλετε να βελτιώσετε. Καθώς το δέρμα σας χρειάζεται αλλαγές σύμφωνα με την ηλικία, έτσι θα πρέπει να γίνεται και με τα προϊόντα σας. Αν επιτρέπετε σε αυτά τα τρία βήματα να γίνουν το καθημερινό σας τελετουργικό που ενισχύει το δέρμα σας, θα παρατηρήσετε τις πραγματικές του ανάγκες του αλλά και την αισθητή βελτίωση του. Δώστε στα προϊόντα ομορφιάς τον απαιτούμενο χρόνο να δράσουν για να αποκτήσετε τα οφέλη τους μέσα από την συνεπή χρήση τους.

Μετά από έξι περίπου εβδομάδες με χρήση μία με δύο φορές την μέρα θα παρατηρήσετε την διαφορά. Οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης δέρματος κι αν χρησιμοποιείτε θα πρέπει να εφαρμοστούν με την αντίστοιχη σειρά. Αρχικά θα πρέπει να καθαρίσετε το δέρμα σας να χρησιμοποιήσετε την τονωτική την lotion, τον ορό για να προετοιμάσει την επιδερμίδα για υποδεχθεί την ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει. Επιβάλλεται η περιποίηση της επιδερμίδας να μπει για πάντα στην καθημερινότητα σας γιατί συμβαδίζει με την καλή ψυχική υγεία αφού χαρίζει αυτοπεποίθηση και χαμόγελο. Κλείστε το μάτι στην ευτυχία!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ