Θλίψη στην Κύπρο: Πέθανε ο Χρίστος Παντζαρής


Η Τράπεζα Κύπρου αποχαιρετά τον Χρίστο (Τάκη) Σ. Παντζαρή, τον άνθρωπο που διετέλεσε Διοικητής της, από το 1995 μέχρι το 2004 και ταυτίστηκε με την ιστορική πορεία του Συγκροτήματος.

Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, ο Χρίστος Σ. Παντζαρής, Διοικητής του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου από το 1995 μέχρι το τέλος του 2004.

Ο Χρίστος Σ. Παντζαρής, γεννήθηκε το 1934. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ με πτυχίο B.Sc. Honours (Eng.). Ανέλαβε καθήκοντα μέλους του Διοικητικού Συμβούλιου της Τράπεζας από το 1974 και Αντιπροέδρου από το 1988 μέχρι τον Μάιο του 2004. Το 1995 διορίστηκε Διοικητής της Τράπεζας και παρέμεινε μέχρι και το τέλος του 2004, όπου αφυπηρέτησε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα.

Ο Χρίστος Σ. Παντζαρής προτού αναλάβει καθήκοντα στο Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, είχε ενεργό ανάμειξη στις οικογενειακές επιχειρήσεις στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (1974 -79) και κατά τα έτη 1989 – 1993 Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και του Κυπριακού Εργοδοτικού Συνδέσμου Τραπεζών. Υπηρέτησε ακόμη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Τράπεζα Κύπρου αποχαιρετά τον Χρίστο Σ. Παντζαρή, έναν σημαντικό άνθρωπο που ταυτίστηκε με την ιστορική πορεία του Συγκροτήματος, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ