Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλά για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και το J2US


Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show ήταν καλεσμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Η εκπομπή γυρίστηκε προτού ο παρουσιαστής διαγνωστεί με κορωνοϊό, καθώς τώρα έχουν προς το παρόν σταματήσει τα γυρίσματα.

Η τηλεπερσόνα μίλησε επίσης για το πώς περνάει στο J2Us, όπου φέτος εμφανίζεται στο πλάι της τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου. Είναι ενθουσιασμένη που κάθε εβδομάδα έχουν ένα διαφορετικό concept, ενώ εκμυστηρεύεται ότι πάντοτε αγαπούσε την μουσική και αυτός είναι ένας τρόπος να ασχοληθεί με κάτι που πραγματικά της αρέσει.

Ο χωρισμός της και το παρασκήνιο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην πλέον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο. “Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με τον Αριστομένη, δηλαδή είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές και αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι. Και βλέπεις πράγματα που ούτε τα φανταζόσουν και πολλές φορές τα βλέπεις από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες. Αυτό έγινε με τον Αριστομένη, αλλά στην ουσία οι σχέσεις εγώ πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Δηλαδή η αγάπη παραμένει, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Να γίνει από ζευγάρι, από ερωτική φιλική η σχέση. Μ’ εμάς αυτό έγινε. Η αγάπη, όμως, παρέμεινε. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο”.

“Εμένα δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο βέβαια, δηλαδή ένας χωρισμός σίγουρα θα συζητηθεί, αλλά εμείς δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη. Βλέπω ζευγάρια που χωρίζουν και ανεβάζουν σέλφι. Εμείς δεν είμαστε έτσι, γιατί τα λάθη πιστεύω ότι γίνονται εκεί, όταν κάτι είναι εν βρασμώ ψυχής. Δεν ισχύει για μένα το τώρα παντρεύτηκα πού πάω να χωρίσω. Αν αυτό σε κάνει να είσαι ευτυχισμένος. Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται πάρα πολύ και τώρα, επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι. Το βιώνω μόνη και δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το κάνω. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, γαντζωνόμουν πάντα σε κάποιον. Είχα ανασφάλεια, δεν πατούσα στα πόδια μου”. 

Το J2US και η Κατερίνα Λιόλιου

Για τη συμμετοχή της στο Just the Two of Us η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε κατενθουσιασμένη: “Η πρόταση ήρθε από τους ανθρώπους του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλς σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα. Περνάμε φανταστικά στο J2US, μου αρέσει που κάθε εβδομάδα κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε ένα άλλο concept. Μου αρέσει που υπάρχουν εναλλαγές. Με την Κατερίνα Λιόλιου έχουμε πει πραγματικά τα πάντα, μόνο όπερα δεν έχουμε πει”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ