Ηλιόπουλος: Μία ντουζίνα διαγγέλματα για τις αποτυχίες Μητσοτάκη


Επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, προς τον πρωθυπουργό με αφορμή το διάγγελμα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζει σε δήλωση του ότι «ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει την πανδημία με διαγγέλματα», ενώ διερωτάται «πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι».

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Εδώ και δύο χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με διαγγέλματα. Όχι με ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη των υγειονομικών, όχι με μέτρα για τις εστίες υπερμετάδοσης όπως σχολεία και μέσα μεταφοράς, όχι με δωρεάν μαζικά τεστ και ιχνηλάτηση, όχι με σοβαρή και στοχευμένη καμπάνια εμβολιασμού για αυτούς που απέτυχε να πείσει με τις λίστες Πέτσα.

Άραγε πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι κ. Μητσοτάκη; Περιμένουμε έστω και τώρα να ακούσετε όσα φωνάζουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Αυτοί που εσείς έχετε εγκαταλείψει. Μπορείτε άραγε με ειλικρίνεια να απαντήσετε σε ένα απλό ερώτημα: πόσους συμπολίτες μας χάσαμε εκτός ΜΕΘ, επειδή εσείς φροντίσατε να μην ενισχυθεί το ΕΣΥ;

Ο κ. Μητσοτάκης με μία ντουζίνα διαγγέλματα δεν προσπαθεί να αντιμετωπίσει ούτε την πανδημία ούτε να σώσει ανθρώπινες ζωές, αλλά την οργή του κόσμου για την παταγώδη αποτυχία του.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ