Αλβέρτος Σαρλίν Μονακό: Φουντώνουν οι φήμες για σύννεφα στον γάμο τους

Αλβέρτος Σαρλίν Μονακό: Ένα πέπλο μυστηρίου περιβάλλει το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να αποκαλύπτει ότι έφυγε από το Μονακό, παρά το γεγονός ότι μόλις επέστρεψε από την πολύμηνη απουσία της, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι παλεύει με την ψυχική της υγεία.

Μιλώντας στο Monaco-Matin χθες, με αφορμή την Εθνική Εορτή του Μονακό, ο 63χρονος πρίγκιπα Αλβέρτος επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του έφυγε από το πριγκιπάτο και μένει σε μια μυστική τοποθεσία ενώ «αναρρώνει από την κούραση» μακριά από τον άνδρα της και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη ξεκούραση και ηρεμία» είπε σε άρθρο του. «Δεν είναι στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μία περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης».

Φουντώνουν οι φήμες για σύννεφα στο γάμο τους

Κι όλα αυτά έρχονται αφότου ο οίκος των Γκριμάλντι επιβεβαίωσε πως η πριγκίπισσα Σαρλίν δε θα παραβρεθεί στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό – ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο βασιλικό ημερολόγιο, σήμερα Παρασκευή, κάτι για το οποίο ήλπιζε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, όπως είχε δηλώσει προτού η σύζυγός του επιστρέψει από τη Νότια Αφρική.

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πρόσφατα μετά από πολύμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική, την οποία είχε επισκεφθεί για επαγγελματικούς λόγους για λίγες ημέρες, οι οποίες όμως έγιναν μήνες, λόγω σοβαρού προβλήματος λοίμωξης ΩΡΛ που αντιμετώπισε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πετάξει για να γυρίσει στο Μονακό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη γενέτειρά της, βούιξε ο γαλλικός Τύπος για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, με πολλούς κατοίκους μάλιστα του Μονακό να αναρωτιούνται εάν όντως είχε θέμα υγείας ή εάν πρόκειται για δικαιολογία για να μείνει μακριά από το παλάτι, εν μέσω μάλιστα φημών πως ενδέχεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος να έχει και τρίτο νόθο παιδί το οποίο απέκτησε όταν ήταν σε σχέση με την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Ο Αλβέρτος, προσπάθησε να καταρρίψει τις φήμες αυτές για τα προβλήματα στη σχέση τους, μιλώντας σε περιοδικά, αλλά δεν φαίνεται να έπεισε. Μάλιστα, οι φωτογραφίες από την επανένωσή τους έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά, καθώς το ζευγάρι φαινόταν τόσο στημένο, με την πριγκίπισσα εκτός από φανερά αδυνατισμένη και «εύθραυστη», να καταβάλλει προσπάθεια για να πείσει πως είναι ακόμη ερωτευμένη με τον σύζυγό της.

Και τώρα, η είδηση πως η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν βρίσκεται καν στο Μονακό, θα προκαλέσει νέες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του γάμου της.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here