Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου 20/11: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο [trailer]


Απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ 1 προβάλλεται το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της μίνι σειράς της Ertflix, “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου”.

Σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, το διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού έχει ήδη καθηλώσει τους τηλεθεατές και απόψε ρίχνει την αυλαία με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Η χαροκαμένη μάνα αναζητά επιτέλους τον φονιά του γιου της για να ησυχάσει και εκείνη και ο αδικομαχμένος Χρηστάκης της. Από την άλλη μεριά, και ο φονιάς παρουσιάζεται ως τραγική φιγούρα και η αποκάλυψή του θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην ισορροπία της οικογένειας.

Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου 20/11: Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς

Η αλήθεια για τον δολοφόνο του Χρηστάκη αποκαλύπτεται και φέρνει τα πάνω κάτω. Αφού ο Χαραλαμπής καταφέρνει να δραπετεύσει από τη φυλακή, σχεδιάζει να φύγει και από την Κωνσταντινούπολη για να γλιτώσει από την τιμωρία. Την ίδια στιγμή, σχεδιάζουν να φυγουν και ο Κιαμήλ με τη Ναζιλέ. Όμως δε γνωρίζουν πως ο σύζυγός της την παρακολουθεί. Ο Κιαμήλ σκοτώνει και πάλι τον “βρικόλακα”, ο οποίος αυτή τη φορά είναι όντως ο Χαραλαμπής. Είναι όντως ο ένοχος.

Ο Γιωργής βρίσκεται με τον Κιαμήλ, ο οποίος του εξιστορείται τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τον βρικόλακα. Όμως δεν πρόκειται για βρικόλακα, αλλά για τον αδερφό του Γιωργή. Πόσο τραγικό για όλους να αποκαλυφθεί αυτό το γεγονός έτσι. Μόλις το συνειδητοποιεί, ο Κιαμήλ ξεφεύγει. Ο πόνος είναι εξωπραγματικός. Χάνει τα λογικά του και ικετεύει τον Γιωργή να μην το αποκαλύψει στην μητέρα του, Τι θα γίνει στο τέλος της σειράς; Θα επέλθει η κάθαρση με κάποιον τρόπο και αν ναι, με ποιον;

Μείνετε συντονισμένοι στην ΕΡΤ 1 ή εναλλακτικά στην σελίδα της ERTFLIX και παρακολουθήστε με κομμένη ανάσα το τέλος της μίνι σειράς του Μανούσου Μανουσάκη. Πρόκειται για μία εξαιρετική παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης, που φέρνει την ελληνική λογοτεχνία στο ελληνικό κοινό με μοναδικό τρόπο. Απολαύστε την σειρά και αναμείνατε την συνέχεια με την επόμενη μίνι σειρά!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ