Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (22/11)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (22/11)

Η νέα πραγματικότητα για τους μη εμβολιασμένους, το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων και τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα σε άλλη μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού κυριαρχούν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (22/11).

Στα πρωτοσέλιδα και οι αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη το Σαββατοκύριακο κατά των περιορισμών τόσο για εμβολιασμένου όσο και για μη εμβολιασμένους αλλά και των ανακοινώσεων για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την επιστροφή τους στην Ελλάδα την ώρα που δημοσκόπηση δείχνει ότι υπέρ του ελληνικού αιτήματος τάσσονται και αρκετοί Βρετανοί.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας αλλά και τις «πληρωμένες» απαντήσεις από τη Ρωσία στον τουρκικό επεκτατισμό.

Στα πρωτοσέλιδα, επίσης, η υπόθεση του ηθοποιού που καταγγέλλεται για βιασμό και οι απαντήσεις που δίνει, η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας και τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (22/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ