Κωστής Μαραβέγιας: Η υπέροχη επιστροφή του στο The Voice στο πλάι του Πάνου Μουζουράκη [vid]


Ο Κωστής Μαραβέγιας εδώ και χρόνια είχε συνδέσει το όνομά του με το talent show του The Voice. Φεύγοντας λοιπόν μετά από καιρό, είναι λογικό να αισθάνονται όλοι πως η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που πρόσφατα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την πανέμορφη ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, επέστρεψε στο σόου. Αυτή τη φορά, στέκεται στο πλευρό του καλού του φίλου Πάνου Μουζουράκη, προπονώντας τα παιδιά και φροντίζοντας όλα τα μουσικά κομμάτια που θα επιλέξουν να ερμηνεύσουν. Και χτες, στα πλαίσια αυτής της στενής συνεργασίας, οι δύο φίλοι έσμιξαν και πάλι στην σκηνή. Το αποτέλεσμα; Ήταν όπως μπορείτε να φανταστείτε εκρηκτικό. Μαραβέγιας-Μουζουράκης επί σκηνής, απολαύστε τους:

Ο Γιώργος Λιανός περιέγραψε την σχέση ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωστή Μαραβέγια ως ένα love story ανώτερο από τον Τιτανικό. Όπως φάνηκε και μέσα από το medley τραγουδιών που ερμήνευσαν χτες, οι δυο τους διαθέτουν όντως ξεχωριστή χημεία. Γι’ αυτό άλλωστε και έχουν ταιριάξει τόσο πολύ που όλος ο κόσμος θεωρεί πως είναι ένα αχτύπητο ντουέτο μαζί. Οι υπόλοιποι κριτές μαζί με τον Γιώργο Λιανό απόλαυσαν έκπληκτοι τις ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών, ενώ καταχειροκρότησαν την μουσική τους παρουσία στο σόου.

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει συχνά εκφράσει την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Κωστή Μαραβέγια, ενώ τα αισθήματα είναι πραγματικά αμοιβαία. Ωστόσο, τόσα χρόνια συναγωνίζονταν ως προς το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής του talent show. Βέβαια, δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Άλλωστε, ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο πολυνίκης του διαγωνισμού. Από την άλλη μεριά, ο Πάνος Μουζουράκης δεν έχει καταφέρει ακόμη να στεφθεί νικητής στο σόου. Ίσως λοιπόν αυτή η συνεργασία τους φέτος καταλήξει στο να σηκώσει επιτέλους το τρόπαιο ο Πάνος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ