Ενας Δανός βρικόλακας. Ο Κλες Μπανγκ είναι ο «Δράκουλας» στη σειρά των Μαρκ Γκάτις και Στίβεν Μόφατ


O «Δράκουλας» των Μαρκ Γκάτις και Στίβεν Μόφατ βρήκε τον Δράκουλα του στο πρόσωπο του Κλες Βανγκ. Ο Δανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του αιμοδιψή βρικόλακα στη μίνι-σειρά η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της από το νέο έτος, για λογαριασμό του BBC και του Netflix.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείτε από τρία 90λεπτα επεισόδια, όπως ακριβώς και ο «Sherlock», τα οποία μπορεί να γίνουν περισσότερα αν καταφέρει να βρει το κοινό της. H σειρά θα παραμείνει πιστό στην Βικτωριανή Αγγλία και το αρχικό υλικό του Στόκερ η οποία θα εξελίσσεται στο 1897, και θα ακολουθεί την ιστορία του Δράκουλα από την Τρανσυλβανία, ο οποίος έχει βάλει ως στόχο να κατακτήσει το Βικτωριανό Λονδίνο.

Ο Μπανγκ, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στην ταινία «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» και πριν στο «Τετράγωνο», δήλωσε πως «είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω τον ρόλο του Δράκουλα, ειδικά όταν το σενάριο είναι στα χέρια των ταλαντούχων Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις και όλης της ομάδας που ευθύνεται για το “Sherlock”. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μπω στον ρόλο αυτού του εικονικού και σούπερ ενδιαφέροντος χαρακτήρα. Ναι είναι μοχθηρός, αλλά είναι και πολλά περισσότερα ακόμη, είναι χαρισματικός, έξυπνος, πνευματώδης και σέξι. Συνειδητοποιώ πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να φανώ αντάξιός τους, ειδικά μετά από όλους εκείνους του σπουδαίους ανθρώπους που τον έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νιώθω αρκετά προνομιούχος που θα παίξω αυτόν τον εκπληκτικό χαρακτήρα.»

Οι Γκάτις και Μόφατ είπαν σε κοινή δήλωση πως «ήταν μια από εκείνες τις στιγμές – ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι εκτός από τον Κλες. Τα έχει όλα. Είναι υπέροχος, πανέμορφος, χαρισματικός και θανατηφόρος. Ψηλός, σκοτεινός και φρικτός ταυτόχρονα.»

Αναμένουμε περισσότερα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ