Θεοδωρικάκος προς ΣΥΡΙΖΑ: «Αφήστε την Αστυνομία έξω από τα μικροκομματικά σας παιχνίδια»


Τριπλό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τόσο από το βήμα της Βουλής όσο και νωρίτερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αρχικά, ο κ. Θεοδωρικάκος έστειλε αυστηρό μήνυμα στην αξιωματική αντιπολίτευσης καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει την Αστυνομία έξω από τα μικροκομματικά παχνίδια.

«Πιστεύω ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, βρίσκεται μπροστά σε ένα τραγικό κενό στρατηγικής, δεν έχει αξιόπιστες προτάσεις και δεν συνιστά μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, κινδυνολογεί, φοβίζει τον κόσμο, ακολουθεί αντιφατικές πολιτικές και πάρα πολύ εύκολα επιτίθεται και βάλλει ενάντια στην ελληνική αστυνομία και στον Έλληνα αστυνομικό, με τον οποίο φαίνεται ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση, παρά μόνο μια σχέση κομματικής εκμετάλλευσης. Δεν πιστεύω, ότι το θέμα προσφέρεται για τέτοιου είδους μικροκομματικές συμπεριφορές και τους καλώ ν’ αφήσουν την Ελληνική Αστυνομία έξω από τέτοιου είδους άγονες τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις», σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ξεκαθάρισε επίσης, ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 80% του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομίας έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει. Επιμέρους, ανέφερε πως τις τελευταίες 75 ημέρες έχει εμβολιαστεί ένα 9% τονίζοντας ότι η μέθοδος της πειθούς έχει αποδώσει καρπούς στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. Ένα ακόμη στοιχείο που δημοσιοποίησε ο κ. Θεοδωρικάκος είναι ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί που συμμετέχουν στη διαδικασία των ελέγχων τήρησης των μέτρων κατά του Covid- 19 είναι εμβολιασμένοι, όλοι φορούν μάσκα και υποβάλλονται τακτικά σε rapid- test σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ