Brenda Finn: Το μυστικό της γυναίκας για να χάσει 80 κιλά είναι η διαγραφή των social media


Brenda Finn: Το μυστικό της γυναίκας για να χάσει 80 κιλά είναι η διαγραφή των social media: «Η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ»

Η Brenda Finn πήγε από 217 λίβρες τον Αύγουστο του 2020 σε 136 λίβρες σήμερα. Αυτή η γυναίκα έχασε 80 κιλά σε μια διαφορετική δίαιτα αποβολής. Εξάλειψε τα social media.

Brenda Finn: Το μυστικό της γυναίκας για να χάσει 80 κιλά είναι η διαγραφή των social media

Η Brenda Finn, 33, μια κηροποιός από το Λονδίνο, είπε στο SWNS ότι «ήταν πάντα λίγο παχουλή», αλλά από το 2016 άρχισε να παίρνει πολύ βάρος, φτάνοντας τα 217 κιλά μέχρι τον Αύγουστο του 2020. Τότε ήταν που η Finn — η οποία επίσης πάσχει από αλωπεκία, μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί απώλεια μαλλιών — είχε μια καμπή.

«Θυμάμαι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να σκέφτομαι «Ωχ, πώς τα κατάφερα;» είπε η Φιν στο SWNS. Σύντομα άρχισε να γυμνάζεται στο σπίτι, αλλά συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει τη διατροφή της — και τη διατροφή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης — επίσης.

Η Brenda Finn, 33, από το Λονδίνο, έχει χάσει 80 κιλά αφού απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στα social media πέρυσι. Η Φιν απεικονίζεται τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Brenda Finn, 33, από το Λονδίνο, έχει χάσει 80 κιλά αφού απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στα social media πέρυσι.

«Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, θα έβλεπα ατελείωτα κέικ, παγωτά, ποτά με ζάχαρη και πίτσες», είπε η Finn. «Ήταν συνεχώς υποσυνείδητα μηνύματα που μου έλεγαν να πάω να φάω ένα σνακ».

Και πρόσθεσε: «Όταν συνειδητοποίησα πόσο αποσπούσαν την προσοχή το Facebook και το Instagram από την πρόοδό μου, τα έκλεισα όλα».

Η Finn είπε στο SWNS ότι απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στο Facebook, το Instagram και το Twitter για να μπορέσει να επικεντρωθεί στην απώλεια βάρους.

Η Finn ζύγιζε 217 κιλά τον Αύγουστο του 2020 και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. «Αυτό ήταν ένα αποκορύφωμα για μένα – ήταν δύσκολο να πω αντίο στα social media μου, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ», είπε η Finn.

Η Finn εξήγησε ότι μόλις διέγραψε τους λογαριασμούς της στα social media, άρχισε να βλέπει αποτελέσματα. «Αγωνιζόμουν να χάσω έστω και μερικά κιλά πριν από τότε, αλλά μόλις εγκατέλειψα [τα social media], είδα το βάρος να πέφτει», είπε.

Αν και ξεκίνησε κάποιες προπονήσεις στο σπίτι, συνειδητοποίησε επίσης ότι έπρεπε να αλλάξει τη διατροφή της, αλλά ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης — με διαφημίσεις και αναρτήσεις για ανθυγιεινά σνακ — εμπόδιζαν την πρόοδό της.

Αν και ξεκίνησε κάποιες προπονήσεις στο σπίτι, συνειδητοποίησε επίσης ότι έπρεπε να αλλάξει τη διατροφή της, αλλά ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης — με διαφημίσεις και αναρτήσεις για ανθυγιεινά σνακ — εμπόδιζαν την πρόοδό της.

Αμέσως μετά την απενεργοποίηση των λογαριασμών της, μπόρεσε να επικεντρωθεί στην απώλεια βάρους της.

Η Φιν απεικονίζεται τον περασμένο μήνα. (SWNS) Τότε ήταν που αποφάσισε να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της στο Facebook, το Instagram και το Twitter. Αμέσως μετά την απενεργοποίηση των λογαριασμών της, μπόρεσε να επικεντρωθεί στην απώλεια βάρους της.

Σύμφωνα με το SWNS, έμαθε περισσότερα για τις θερμίδες, βελτίωσε τη διατροφή της και αγόρασε εξοπλισμό γυμναστικής σε εσωτερικούς χώρους Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, όταν έφτασε τα 154 κιλά, κοιτάχτηκε στον ίδιο καθρέφτη όπου είχε αποφασίσει για πρώτη φορά να αλλάξει τον τρόπο ζωής της τον Αύγουστο του 2020. «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναγνώρισα πραγματικά την απώλεια βάρους και το τι είχα πετύχει και ένιωσα καταπληκτικά», είπε η Finn.

Brenda Finn: Το μυστικό της γυναίκας για να χάσει 80 κιλά είναι η διαγραφή των social media

Τον περασμένο μήνα, έφτασε το βάρος του στόχου των 140 κιλών. Αν και επανενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να γιορτάσει, είπε ότι «δεν μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό», είπε στο SWNS.

Σήμερα, η Finn ζυγίζει 136 κιλά και εργάζεται για να χάσει άλλα 10 κιλά, σύμφωνα με το SWNS.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά νιώθω – είμαι πιο καλή, τρώω υγιεινή διατροφή και νιώθω πολύ πιο ζωντανή», είπε η Φιν για την αλλαγή του τρόπου ζωής της.

«Αυτό έχει αλλάξει εντελώς τη νοοτροπία μου για το φαγητό, την άσκηση και το σώμα μου», πρόσθεσε. «Τώρα, ξυπνάω κάθε μέρα και νιώθω τόσο ανάλαφρη και ζωντανή – ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ένιωσα βαριά πριν, αλλά κοιτάζοντας πίσω, νιώθω σαν διαφορετικός άνθρωπος».

Και συνέχισε: «Η διαγραφή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ».

Το South West News Service είναι ένα βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ