Ψωρίαση: Τρίτη 8/12, στις 18:00, Webinar με θέμα την Ψωρίαση και το Μεταβολικό Σύνδρομο.


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, στα πλαίσια της καμπάνιας με τίτλο ΨΩΡΙΑΣΗ +, που αφορά στις συννοσηρότητες της ψωρίασης, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στις 18:00, με θέμα την Ψωρίαση και το Μεταβολικό Σύνδρομο.

Καλεσμένες ομιλήτριες

Καλεσμένες ομιλήτριες είναι η κα. Ευτέρπη Ζαφειρίου (Επίκουρη Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και η κα. Βαρβάρα Συμεωνίδου (Βιολόγος – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MMedSc).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους γιατρούς, σε πραγματικό χρόνο, την ώρα της εκδήλωσης. Προσκαλούμε, λοιπόν, όλα τα μέλη μας, καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δωρεάν για την Ψωρίαση και το Μεταβολικό Σύνδρομο ζωντανά στη σελίδα του Επιδέρμια στο facebook  www.facebook.com/www.epidermia.gr.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ, NOVARTIS, LIILY και JANSSEN. Χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ, NOVARTIS, LIILY και JANSSEN

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Επιδέρμια

Το Επιδέρμια είναι ένας νέος πανελλήνιος σύλλογος ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2014 αποκλειστικά από ασθενείς μέσα από την πρόδηλη ανάγκη τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Ο πρωταρχικός στόχος του Επιδέρμια είναι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα και η υποστήριξή τους με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο. Οι ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα είναι χρόνια ασθενείς μίας ανίατης νόσου. Ως χρόνια ασθενείς οφείλουν να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία. Ο Σύλλογος διεκδικεί μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική αγωγή των ασθενών, όποια μορφή και αν έχει αυτή. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, “σήμερα ο ασθενής με ψωρίαση επιβαρύνεται με το κόστος της συμμετοχής σε χάπια, κρέμες, σαμπουάν, λοσιόν και αλοιφές παρόλο που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας του”.

Επίσης, το Επιδέρμια στοχεύει στην πληροφόρηση και ενημέρωση των ασθενών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, καθώς και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ