Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (25/11)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (25/11)

Η είδηση για την νέα κυβέρνηση που σχηματίστηκε στη Γερμανία και το τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα, την ευρωπαϊκή οικονομία αλλά και την Τουρκία φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (25/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η κατάσταση στην Τουρκία η οικονομία της οποίας δοκιμάζεται με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αναζητά σωσίβιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον κόσμο να βγαίνει ξανά στους δρόμους για να διαδηλώσει.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τον συναγερμό του ECDC όσον αφορά την πορεία του κορονοϊού στην Ευρώπη με τον ευρωπαϊκό οργανισμό να ζητά λήψη μέτρων από τις ευρωπαϊκές χώρες την ώρα που ο ΠΟΥ σημειώνει ότι η μετάλλαξη Δέλτα μείωσε κατά 40% την αποτελεσματικότητα των εμβολιών όσον αφορά την μετάδοση της covid-19.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στη βία κατά των γυναικών με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Στα πρωτοσέλιδα οι τελευταίες πληροφορίες για την πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος καθώς και οι πληροφορίες για τις δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν το ύψος των κομμένων δώρων και επιδομάτων που θα επιστραφούν στους συνταξιούχους.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (25/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ