Ο Θέμης Σοφός έκανε δωρεά ένα λεωφορείο στον ΔΣΑ για τη μετακίνηση δικηγόρων στα δικαστήρια

Σε δωρεά προς τον ΔΣΑ για την διευκόλυνση της μετακίνησης δικηγόρων στα δικαστήρια προχώρησε ο Θέμης Σοφός

Στη δωρεά ενός λεωφορείου στον ΔΣΑ προχώρησε ο δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θέμης Σοφός με στόχο να διευκολυνθεί η μετακίνηση των δικηγόρων στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση του ΔΣΑ αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατά τη συνεδρίασή του της 7/11/2021, έκανε δεκτή τη δωρεά του κ. Θέμη Σοφού, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ενός λεωφορείου (άδεια χρήσης Λ.Ι.Χ. ΦΕΚ Β5010/27.10.2021), εργοστασίου κατασκευής NEOPLAN 53 θέσεων, το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη δωρεάν μετακίνηση των δικηγόρων από την οδό Ακαδημίας – Ευελπίδων – Ειρηνοδικείο/Εφετείο Αθηνών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η δωρεά του Θέμη Σοφού αφιερώνεται στη μνήμη του πατέρα του, Ιωάννη Θεμ. Σοφού, Δικηγόρου και μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επί 52 συναπτά έτη, αντί μνημοσύνου για τα δέκα έτη της αποδημήσεώς του.

Ο κ. Θέμης Σοφός δήλωσε ότι “το λεωφορείο των δικηγόρων ήταν μια από τις βασικές προγραμματικές εξαγγελίες μας και είμαι πλέον ευτυχής που ο Δ.Σ.Α. θα μπορεί πλέον να διαθέσει για τους δικηγόρους Αθηνών λεωφορείο για τη δωρεάν καθημερινή μετακίνησή μας στα Δικαστήρια της Αθήνας. Πρόκειται για μια απολύτως ανιδιοτελή ενέργεια, που την αφιερώνω αποκλειστικά στη μνήμη του αειμνήστου πατέρα μου, Γιάννη Σοφού, Δικηγόρου“».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here