Σασμός 25/11: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς [trailer]


Ο Σασμός αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές για την φετινή σεζόν. Έχοντας αισίως φτάσει στο 49ο επεισόδιο, η πλοκή έχει πλέον προχωρήσει αρκετά. Και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, οι αποκαλύψεις προμηνύονται καταιγιστικές.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται στο αεροδρόμιο, όταν τους βλέπει ο Πέτρος και οργίζεται πολύ. Αν και τον συγκρατεί η Μαρίνα, λίγο μετά κατευθύνεται στο εργαστήριο του Αστέρη και του ζητάει τον λόγο. Οι δυο τους διαπληκτίζονται και πιάνονται στα χέρια, όταν μπαίνει ο Μαθιός και τους χωρίζει. Όμως ο Μαθιός έχει απορίες για την αφορμή που προκάλεσε όλον αυτό τον τσακωμό.

Σασμός 25/11: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά;

Στο αποψινό 49ο επεισόδιο της σειράς Σασμός η Αργυρώ ετοιμάζεται να φύγει για λίγες ημέρες στο Μόναχο και βρίσκεται στο αεροδρόμιο, όπου την βρίσκει ο Αστέρης. Ο Πέτρος όμως τους βλέπει και ξεχειλίζει από οργή. Αντιμετωπίζει τον Αστέρη στη δουλειά του, μέχρι ο Μαθιός να τους χωρίσει. Ωστόσο, αυτό γεννάει απορίες στον Μαθιό για τον λόγο που προκάλεσε τον τσακωμό. Ο Αστέρης φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτε. Όμως ο παπάς συμβουλεύει τον Αντώνη να προλάβει τους τσακωμούς προτού να είναι πολύ αργά. Μόλις ο Αντώνης επισκέπτεται τον Πέτρο, εκείνος τον διώχνει.

Στο άλλο στρατόπεδο, η Καλλιόπη γευματίζει με τους δυο γιους της και τον Άγγελο. Εκεί θα αποκαλυφθεί μία ακόμη πληροφορία για τον παρελθόν του γιατρού. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος θα εκμυστηρευτεί σε όλους ότι η μητέρα του καταγόταν από το χωριό τους. Πρόκειται να μάθουν ποια ήταν η μητέρα του, η Ανθούλα; Ή μήπως θα συνεχίσει η Καλλιόπη να το κρατάει μυστικό; Μείνετε συντονισμένοι στην τηλεόραση του Alpha TV, για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς, Σασμός.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ