Σασμός 25/11: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς [trailer]

Ο Σασμός αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές για την φετινή σεζόν. Έχοντας αισίως φτάσει στο 49ο επεισόδιο, η πλοκή έχει πλέον προχωρήσει αρκετά. Και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, οι αποκαλύψεις προμηνύονται καταιγιστικές.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται στο αεροδρόμιο, όταν τους βλέπει ο Πέτρος και οργίζεται πολύ. Αν και τον συγκρατεί η Μαρίνα, λίγο μετά κατευθύνεται στο εργαστήριο του Αστέρη και του ζητάει τον λόγο. Οι δυο τους διαπληκτίζονται και πιάνονται στα χέρια, όταν μπαίνει ο Μαθιός και τους χωρίζει. Όμως ο Μαθιός έχει απορίες για την αφορμή που προκάλεσε όλον αυτό τον τσακωμό.

Σασμός 25/11: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά;

Στο αποψινό 49ο επεισόδιο της σειράς Σασμός η Αργυρώ ετοιμάζεται να φύγει για λίγες ημέρες στο Μόναχο και βρίσκεται στο αεροδρόμιο, όπου την βρίσκει ο Αστέρης. Ο Πέτρος όμως τους βλέπει και ξεχειλίζει από οργή. Αντιμετωπίζει τον Αστέρη στη δουλειά του, μέχρι ο Μαθιός να τους χωρίσει. Ωστόσο, αυτό γεννάει απορίες στον Μαθιό για τον λόγο που προκάλεσε τον τσακωμό. Ο Αστέρης φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτε. Όμως ο παπάς συμβουλεύει τον Αντώνη να προλάβει τους τσακωμούς προτού να είναι πολύ αργά. Μόλις ο Αντώνης επισκέπτεται τον Πέτρο, εκείνος τον διώχνει.

Στο άλλο στρατόπεδο, η Καλλιόπη γευματίζει με τους δυο γιους της και τον Άγγελο. Εκεί θα αποκαλυφθεί μία ακόμη πληροφορία για τον παρελθόν του γιατρού. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος θα εκμυστηρευτεί σε όλους ότι η μητέρα του καταγόταν από το χωριό τους. Πρόκειται να μάθουν ποια ήταν η μητέρα του, η Ανθούλα; Ή μήπως θα συνεχίσει η Καλλιόπη να το κρατάει μυστικό; Μείνετε συντονισμένοι στην τηλεόραση του Alpha TV, για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς, Σασμός.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here