Θεόδωρος Μαντάς: Διοργάνωσε μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά όπου η δικηγορία συναντήθηκε με το θέατρο


Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά όπου η δικηγορία συναντήθηκε με το θέατρο, διοργάνωσε ο υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θεόδωρος Μαντάς και η παράταξη «ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ».

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Θεόδωρος Μαντάς υποδέχτηκε τους ξεχωριστούς καλεσμένους του στο θέατρο «Εμπορικόν» και μαζί παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση KILLER JOE την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί συνάδελφοι δικηγόροι, εξεχουσες προσωπικότητες από το δικαστικό και εισαγγελικό σώμα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχουμε« Μιχάλης Καλατζόπουλος, όλοι φίλοι και συνοδοιπόροι του Θεόδωρου Μαντά.

Όπως έγραψε ο κ. Μαντάς και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: Ο Θεόδωρος Μαντάς και το ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ συναντήθηκαν με το Γιάννη Στάνκογλου και το KILLER JOE σε μια παράσταση θεατρική… Σε μια παράσταση συγκλονιστική… Σε μια παράσταση για την ενδοοικογενειακή βία… Γιατί οι Δικηγόροι αφουγκράζονται την κοινωνία… Γιατί οι Δικηγόροι αγαπούν την τέχνη… Γιατί οι Δικηγόροι επιδιώκουν τη συνάντηση της επιστήμης με τον πολιτισμό… Γιατί εν τέλει οι Δικηγόροι διεκδικούν το θεσμικό τους ρόλο στην κοινωνία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ