Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα


Η χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι είδε τον άνδρα της σε μια λίμνη αίματος ενώ πήγαινε να γεννήσει την κόρη της

Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που είδε τον άνδρα της στα 44 του να δολοφονείται το 2011, ενώ πήγαιναν στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patris News, η Σιμόνα Βιρτζίλι, πνευμονολόγος στο επάγγελμα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» πάλεψε με τον καρκίνο για χρόνια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Το χρονικό της δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

Στις 9 Μαϊού 2011, λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως περίμενε ο θάνατος. Κοντά στο χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια.

Οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη (ο ένας δεν βρέθηκε) είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ