Μαύρα στίγματα: Πώς να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα φυσικά με προϊόντα που έχετε στο σπίτι σας

Ένα όμορφο και καθαρό πρόσωπο, είναι κάτι που προσέχουν όλοι. Είναι σκόπιμο άρα, να το φροντίσουμε πιο εντατικά. Η ομορφιά και η περιποίηση του δέρματος, είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές ειδικές κρέμες και σκραμπ ,για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα. Εδώ όμως, θα σας δώσουμε μερικές συνταγές, που θα μπορούσατε να φτιάξετε σπίτι σας, ανέξοδα και που έχουν τα ίδια ουσιαστικά αποτελέσματα.

DIY συνταγές για μαύρα στίγματα

  • Οδοντόκρεμα: Η οδοντόκρεμα, είναι μία πάρα πολύ αποτελεσματική και αρκετά γνωστή μέθοδος αφαίρεσης των μαύρων στιγμάτων. Υπάρχουν δύο συνταγές που μπορούν να σας βοηθήσουν. Η μία είναι να απλώσετε την οδοντόκρεμα επάνω στην παθούσα περιοχή να την αφήσετε για 25 με 30 λεπτά και έπειτα, να την ξεβγάλετε καλά. Η δεύτερη δημιουργείται με μία πάστα από δύο μέρη οδοντόκρεμας και ένα μέρος αλάτι, τα οποία αναμειγνύουμε και απλώνουμε στην παθούσα περιοχή. Το αφήνουμε να στεγνώσει και ύστερα, με βρεγμένα χέρια, κάνουμε απαλό μασάζ. Τέλος, ξεπλένουμε και πάλι πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις δύο αυτές συνταγές, κάθε δύο μέρες για περίπου δύο εβδομάδες και πραγματικά θα δείτε πολύ καλά αποτελέσματα.
  • Με λεμόνι: Για την απλή αυτή συνταγή, θα χρειαστείτε, ένα λεμόνι και μία πρέζα αλάτι. Θα ανακατέψετε τα υλικά αυτά σε ένα μπολ και το πρωί μόλις ξυπνήσετε, θα πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και στη συνέχεια, θα εφαρμόσετε την πάστα από λεμόνι και αλάτι επάνω στο σημείο, θα την αφήσετε για περίπου 20 λεπτά και τέλος, θα κάνετε ένα πολύ ελαφρύ μασάζ και θα ξεπλύνετε και πάλι με ζεστό νερό. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία, δύο φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
  • Με ντομάτα: Όπως όλοι ξέρουμε ,οι ντομάτες έχουν φυσικές αντισηπτικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, είναι και η τομάτα, ένα από τα πιο κατάλληλα υλικά, για να ξεφορτωθούμε τα μαύρα στίγματα, καθώς τα ξεραίνει, μαζί με τα σπυράκια. Για να φτιάξεις αυτή τη μάσκα, θα πρέπει να καθαρίσεις και να πολτοποιήσεις μία ντομάτα και έπειτα να απλώσεις τον πολτό της ντομάτας στο πρόσωπο σου, πριν πας για ύπνο. Η μάσκα αυτή, θα δράσει στο πρόσωπό
    σου όλη τη νύχτα και το πρωί μόλις ξυπνήσεις και αφού ξεπλύνεις το πρόσωπό σου με μπόλικο ζεστό νερό, η διαφορά θα είναι ήδη εμφανής.

Ακολουθήστε και εσείς αυτές τις συνταγές και θα δείτε ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα, όπως και εμείς. Καλή επιτυχία!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here