The Bachelor 26/11: Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει στην αποψινή Τελετή των Ρόδων; [trailer]


Νέο επεισόδιο απόψε το βράδυ στο The Bachelor με τον πανέμορφο Αλέξη Παππά να προσπαθεί να κατασταλάξει ως προς την κοπέλα που θα του κλέψει την καρδιά. Νέο επεισόδιο και ακόμα μία Τελετή των Ρόδων που την ακολουθεί η καθιερωμένη αποχώρηση της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε ατομικά ραντεβού με την Αθηνά New York και την Αθηνά, αλλά και δύο εντυπωσιακά ομαδικά ραντεβού. Εκεί κατάλαβε πολλά για τις γυναίκες που δεν έχουν καμία απολύτως τύχη, αλλά και για εκείνες που παίζουν ως φαβορί για να τις ερωτευτεί.

Η Γιώτα και η Ιζαμπέλα συμμετείχαν στα ομαδικά ραντεβού, μαζί με την Έλενα, τη Φένια και την Μαρία. Απόψε η Μαρία πετάει με αεροπλάνο (έστω σε προσομοιωτή) μαζί με τον Αλέξη λίγο πριν την τελετή.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως έχει έρθει πολύ κοντά με την Μαρία ή μήπως είναι όλο αυτό μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού; Πώς θα νιώσουν για όλα αυτά οι υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο σπίτι του The Bachelor;

The Bachelor 26/11: Τι θα δούμε απόψε στο σόου;

Ήδη κάποιες κοπέλες έχουν ήδη λάβει τριαντάφυλλο μέσα στην εβδομάδα. Αθηνά New York, Αθηνά, Μαρία, Άννα, Γιώτα και Ιζαμπέλα δεν έχουν να φοβούνται τίποτε σε αυτή την αποχώρηση. Από την άλλη μεριά, η Φένια φαντάζει ως φαβορί για την αποχώρηση μαζί με την Έλενα. Ταυτόχρονα, η Αθηνά New York φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ με τον όμορφο Αλέξη. Γι’ αυτό και του αποκάλυψε κάτι πολύ προσωπικό για εκείνη. Συγκεκριμένα, του αποκάλυψε πως: “Θέλω να είμαι απόλυτα διάφανη. Θέλω να δεις κάτι που δεν ξέρουν πολλοί για εμένα. Κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και θέλω να δεις μέσα μου. Είναι κάτι που κρύβω, ένα μικρό μυστικό”. Αφού του ζήτησε να κλείσει τα μάτια του, η Αθηνά New York έβγαλε τους μπλε φακούς επαφής που φοράει και αποκάλυψε τα καφέ της μάτια. Εκείνος όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε, αλλά της είπε πως έχει πολύ όμορφα μάτια και της έδωσε το τριαντάφυλλο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ