Νέα λογότυπα και χρώματα για τα σπορ μοντέλα της BMW


Η ΒMW Motorsport ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 της χρόνια στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και επαναφέρει τα ρετρό της λογότυπα.

Του Γιάννη Σκουφή

Στις 24 Μαΐου το αγωνιστικό τμήμα της BMW συμπληρώνει μισό αιώνα -ιδρύθηκε το 1972, ένα χρόνο μετά ακολούθησε η πρώτη συμμετοχή σε αγώνα- και οι ιθύνοντες της εταιρείας για να γιορτάσουν αυτό το ορόσημο αποφάσισαν να επαναφέρουν ένα επετειακό λογότυπο και νέα χρώματα.

Το λογότυπο αυτό έχει λευκό φόντο. Ξεχωρίζει από το χαρακτηριστικό μπλε της BMW με το κόκκινο να αντιπροσωπεύει την αγωνιστική πυγμή της μάρκας και το μωβ (το οποίο πιο μετά έγινε σκούρο μπλε) να αναπαριστά τη σύνδεση ανάμεσα του αγωνιστικού τμήματος και αυτού των επιβατικών.

Τα νέα λογότυπα -που θα τοποθετούνται πέρα από το καπό και το πορτμπαγκάζ και στους τροχούς- και τα χρώματα θα είναι διαθέσιμα για τα νέα μοντέλα της BMW που θα παραχθούν από τον ερχόμενο Μάρτιο και έπειτα.

Ωστόσο, θα μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στις εκδόσεις με το πακέτο εξοπλισμού M Sport και φυσικά σε όλα τα M μοντέλα. Σε ότι αφορά τα καινούργια χρώματα ξεχωρίζουν κάποια με ρετρό νότα όπως τα Dakar Yellow, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imola Red και Frozen Marina Bay Blue.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως μέσα στο 2022 η BMW θα παρουσιάσει νέα M μοντέλα όπως είναι η M3 Touring που θα απευθύνεται σε οικογενειάρχες που δεν θέλουν να στερηθούν τις επιδόσεις. Θα ακολουθήσει η ειδική έκδοση CSL της M4, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η ολοκαίνουργια M2 που θα εξακολουθεί να είναι πισωκίνητη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ