Συγκίνηση στην Πάτρα: Αποσωληνώθηκε το δύο μηνών βρέφος με κορονοϊό


Ο μικρός Νεκτάριος – Εφραίμ είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από το Αγρίνιο με κορονοϊό και η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών καθώς το μόλις δύο μηνών βρέφος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής με κορονοϊό αποσωληνώθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική σε σταθερά καλή κατάσταση. Η διαδικασία της αποσωλήνωσης ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει χθες το βράδυ, αλλά προτιμήθηκε να παραμείνει μία ακόμα ημέρα το μόλις δύο μηνών βρέφος με οξυγόνο, κι έτσι σήμερα το πρωί ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης έδωσε την εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Όπως έκανε γνωστό το pelop, ο κ. Ηλιάδης, οι θεράποντες ιατροί έκαναν βίντεο κλήση με τους γονείς του βρέφους, οι οποίοι βαθιά συγκινημένοι έβλεπαν το παιδί τους να είναι καλά στην υγεία του.

Ο μικρός Νεκτάριος-Εφραίμ είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ από το Αγρίνιο με κορονοϊό και η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ