ΚΙΝΑΛ: Φαβορί για τις στοιχηματικές ο Ανδρουλάκης μετά το debate


Μεγάλο φαβορί παραμένει ο Νίκος Ανδρουλάκης για την κούρσα ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Το βράδυ της Δευτέρας διεξήχθη το debate των 5 εκ των 6 υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, από το οποίο όπως είναι προφανές κάποιοι αποκόμισαν κέρδη από τη παρουσία τους, ενώ άλλοι επιβεβαίωσαν απλά και μόνο αυτά τα οποία ήδη γνωρίζαμε.

Στους κερδισμένους της χθεσινής βραδιάς ανήκει αναμφίβολα ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς έδειξε ότι διαθέτει ταυτόχρονα ιδεολογική συγκρότηση και επαφή με τις συνθήκες που οδήγησαν στην επιστροφή της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη.

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές μετά το debate

Μεγάλο φαβορί παραμένει ο Νίκος Ανδρουλάκης για την κούρσα ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, μετά το debate της Δευτέρας στην ΕΡΤ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Η απόδοση του κ. Ανδρουλάκη έπεσε στο 1.95 στην πλατφόρμα Stoiximan, με τον μεγάλο απόντα της τηλεμαχίας, Γιώργο Παπανδρέου, στο 3.00 και τον Ανδρέα Λοβέρδο να ακολουθεί στο 4.25.

stoiximan-kinal
Φαβορί ο Νίκος Ανδρουλάκης στις στοιχηματικές εταιρείες.stoiximan

Αντίστοιχη και η εικόνα στη Novibet, με τον κ. Ανδρουλάκη στο 1.95, τον κ. Παπανδρέου στο 2.30 και ξανά τρίτο τον κ. Λοβέρδο στο 4.50. Ακολουθούν αρκετά οι κ. Χρηστίδης και Γερουλάνος, αλλά και ο κ. Χάρης Καστανίδης.

novibet-κιναλ
Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη στο ΚΙΝΑΛ.novibet

Φαβορί ο Νίκος Ανδρουλάκης και στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Και στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών φαίνεται να είναι φαβορί ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τη πλατφόρμα της Stoiximan.

Ειδικότερα, η απόδοση του κ. Ανδρουλάκη είναι στο 1.20, με τον κ. Παπανδρέου να είναι στο 1.45 και τον κ. Λοβέρδο στο 2.00. Ακολουθούν ο Παύλος Χρηστίδης, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρη Καστανίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ