Δήμος Άη Στράτη: Η πολιτεία στηρίζει εμπράκτως τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί τον Γρηγόρη Δημητριάδη για την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας. 

Με ένα ξεχωριστό τρόπο η πολιτεία βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν ζωή στον τόπο τους σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο ακριτικό νησί έφτασαν διαδραστικοί πίνακες, νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ηχοσυστήματα, κλιματιστικά, φωτοτυπικό μηχάνημα και βιβλιοθήκες αρχειοθέτησης για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των νέων.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν έπειτα από φροντίδα του διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς του γ.γ. του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου.

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Πρωθυπουργικό γραφείο βρίσκεται δίπλα στο ακριτικό νησί καθώς έχει φροντίσει για την αποστολή ασθενοφόρου αλλά και για την πραγμάτωση της αποκατάστασης του παραδοσιακού οικισμού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου:

«Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε για το νησί μας η τελευταία μέρα του Νοεμβρίου.

Με φροντίδα του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνη Οικονόμου με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, παραλάβαμε πλήθος εξοπλισμού για τις σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Διαδραστικοί πίνακες, νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ηχοσυστήματα, κλιματιστικά, φωτοτυπικό μηχάνημα και βιβλιοθήκες αρχειοθέτησης έφτασαν στο νησί μας για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των νέων μας.

Ευχαριστούμε θερμά την πολιτεία που στηρίζει εμπράκτως τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ