Κατασκοπευτικό θρίλερ ή ψέμα: Θύμα κλοπής Αμερικανός με απόρρητα σχέδια οπλικών συστημάτων


Ο Αμερικάνος έκανε καταγγελία περί διάρρηξης του δωματίου του, ωστόσο διερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές αν πρόκειται για κατασκοπεία ή για ψέμα.

Κατασκοπευτικό θρίλερ ή αποκύημα φαντασίας; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν καταγγελία Αμερικανού, που δηλώνει ιδιοκτήτης εταιρίας οπλικών συστημάτων, για κλοπή φακέλου με «απόρρητα δεδομένα» στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Αμερικανός κατήγγειλε ότι κάποιος διέρρηξε «χειρουργικά» το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στην οδό Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της Δευτέρας οι άγνωστοι του απέσπασαν φάκελο που περιείχε απόρρητες πληροφορίες και σχέδια για οπλικά συστήματα (για μη επανδρωμένα αεροσκάφη και άλλα).

Ο Αμερικανός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ταξίδεψε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει συναντήσεις «υψηλής σημασίας» που αφορούν σε προμήθειες οπλικών συστημάτων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του δωματίου του Αμερικανού, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να παραπέμπει σε διάρρηξη. Επίσης, προκαλεί εντύπωση ότι άφησε πίσω στο δωμάτιο έναν φάκελο με τόσο απόρρητες πληροφορίες και σχέδια. Σε κάθε περίπτωση πάντως η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν πολλές ώρες βιντεοληπτικού υλικού από το ξενοδοχείο και τους γύρω δρόμους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ