Παναγιώτης Κελεσίδης: Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” με κορωνοϊό


Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει ο 71χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας του ελληνικού ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κελεσίδης. Ο πρώην αθλητής ήταν μέχρι σήμερα το απόγευμα (30/11) διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Γλύκας, μιλώντας στο protothema.gr, “ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, εισήχθη χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει επιδείνωση τις επόμενες ώρες”. Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, ο Αντώνης Γλύκας προσέθεσε: “Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κρίθηκε από την πρώτη στιγμή σοβαρή και οι γιατροί στο νοσοκομείο του Πειραιά αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του, κάτι που έγινε εκτός ΜΕΘ καθώς λόγω πληρότητας στο Τζάνειο δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη. Τελικά, θετική ήταν η έκβαση το απόγευμα της Τρίτης (30/11), αφού ο Παναγιώτης Κελεσίδης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου μπήκε σε ΜΕΘ.

Ποιος είναι ο παλαίμαχος αθλητής Παναγιώτης Κελεσίδης

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Κελεσίδης είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στη  θέση του τερματοφύλακα. Γεννήθηκε το 1950 στις Σέρρες, ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό και το 1972 πήγε στον Ολυμπιακό. Έπαιξε 7 φορές με την εθνική Ελλάδας. Το 1972 σε αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο απέκρουσε δύο φορές πέναλτι του Άγγλου Μάρτιν Πήτερς. Τερμάτισε τη σταδιοδρομία του με τα χρώματα της Προοδευτικής (1981-82)

Τίτλοι

  • πρωταθλήματα Ελλάδας: 1973, 1974 και 1975
  • κύπελλα Ελλάδας: 1973 και 1975

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ