Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (01/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (01/12)

Το πρόστιμο των 100 ευρώ για όσους άνω των 60 ετών δεν προχωρήσουν στον προγραμματισμό του εμβολιασμού τους κατά του κορονοϊού μέχρι τις 16 Ιανουαρίου και οι σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει εγείροντας ακόμα και ζητήματα αντισυνταγματικότητας κυριαρχεί στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (01/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η τροπολογία για το κοινωνικό μέρισμα ύψους 250 ευρώ που θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους και άτομα με αναπηρία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη μετάλλαξη Όμικρον μετά και τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στους άνω των 60 και τις ευπαθείς ομάδες να μην ταξιδεύουν αν αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα στις αλλαγές στον ΕΦΚΑ που παρουσιάστηκαν στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης από τον Κωστή Χατζηδάκη αλλά και στις αλλαγές στα κριτήρια χρηματοδότησης των ΑΕΙ από το 2022 που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Στα πρωτοσέλιδα και το άγριο έγκλημα στο Αγρίνιο με έναν 33χρονο να δολοφονεί τη μητέρα του αλλά και στις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη του ψευτογιατρού από συγγενείς των θυμάτων του.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (01/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ