Nτόναλντ Τραμπ: Συνέντευξη-ποταμός – Τι λέει για το «σίριαλ» με τη βασίλισσα και τη Μέγκαν Μάρκλ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Βρετανό πολιτικό Νάιτζελ Φάρατζ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παίρνοντας θέση μεταξύ άλλων στη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στη Βασίλισσα Ελισάβετ και τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο Nτόναλντ Τραμπ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε «ασέβεια» προς τη μονάρχη, ενώ παράλληλα «χρησιμοποίησε με φρικτό τρόπο» τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, γεγονός που ο ίδιος θα μετανιώσει σίγουρα στην πορεία της ζωής του.

Ο πρώην πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην δούκισσα του Σάσεξ και παραδέχθηκε ότι ποτέ δεν την συμπάθησε ιδιαίτερα. Την κατηγόρησε ότι πλήγωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ «ένα υπέροχο άτομο» και χειρίστηκε τον σύζυγό της σε σημείο που τον οδήγησε να καταστρέψει τη σχέση με την οικογένειά του.

«Δεν είμαι θαυμαστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη μέρα. Νομίζω ότι ο Χάρι έχει χρησιμοποιηθεί φρικτά και θεωρώ ότι κάποια μέρα θα το μετανιώσει. Έχει καταστρέψει τη σχέση του με την οικογένειά του και βλάπτει τη βασίλισσα» είπε.

Μιλώντας για τη δούκισσα, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έδειξε μεγάλη ασέβεια προς τη βασίλισσα, η οποία είναι μια τόσο σπουδαία γυναίκα, ένα τόσο σπουδαίο άτομο, ένα ιστορικό πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι ήταν ασεβής προς τη βασιλική οικογένεια και το πιο σημαντικό για την ίδια τη βασίλισσα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος μεγάλωσε τρέφοντας μεγάλο σεβασμό προς τη βασιλική οικογένεια, επειδή η μητέρα του είχε καταγωγή από τη Σκωτία.

Τη χαρακτήρισε επίσης «πολύ ακατάλληλη» όταν ρωτήθηκε από τον Φάρατζ για τα φημολογούμενα σχέδιά της να εμπλακεί στην πολιτική των ΗΠΑ. Αν θέσει υποψηφιότητα είχε δηλώσει παλαιότερα ο πρώην πλανητάρχης, θα αναγκαστεί να θέσει και ο ίδιος. Δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει να εννοηθεί οτι θα διεκδικήσει εκ νέου τον Λευκό Οίκο στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε επίσης ότι έχει καλή σχέση με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, «τα πάει καλά μαζί του» αλλά ότι κάνει μεγάλο λάθος που υποστηρίζει τα «γελοία» αιολικά πάρκα για να ωθήσει την χώρα σε μία καθαρή οικονομία μηδενικού άνθρακα

Ο Αμερικανός μεγιστάνας ιδιοκτήτης γηπέδων γκολφ στη Σκωτία και την Ιρλανδία – είπε ότι ο Μπόρις «κάνει λάθος που επενδύσει στην πιο ακριβή μορφή ενέργειας» Η συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ (1/12) στο GB News.

Η φιλία μεταξύ του Φάρατζ και του Τραμπ μετράει αρκετά χρόνια. Ο πρώην αρχηγός του UKIP είπε ότι οι δυό τους έχουν πολλά κοινά γιατί «ο Τραμπ και εγώ είμαστε πιθανώς οι άνθρωποι που στοχοποιήθηκαν περισσότερο από τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ