Νένα Μεντή: Μένουμε ξεχωριστά με τον συντροφό μου 15 χρόνια [vid]


Αποσπάσματα της συνέντευξής του με την Νένα Μεντή, προέβαλε στην χθεσινή (30/11) εκπομπή, «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής εξαιτίας της νόσησής του με κορωνοϊό εμφανίστηκε με κάμερα από το σπίτι του και στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή η ηθοποιός Νένα Μεντή, μίλησε και για την σχέση της με σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της και αποκάλυψε πως τα τελευταία 15 χρόνια ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Νένα Μεντή: Είμαι 44 χρόνια με έναν σπουδαίο άνθρωπο

“Με ερωτεύθηκαν πολύ στη ζωή μου, είμαι χορτάτη” είπε και συμπλήρωσε: “εγώ αγάπησα, είμαι της αγάπης. Είμαι 44 χρόνια με έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερο από εμένα, είναι ηθοποιός, παίζαμε μαζί και έτσι ερωτευθήκαμε, με έχουν ερωτευθεί, ήμουν όμως δύσκολη” ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Νένα Μεντή.

Νένα Μεντή: Μένουμε ξεχωριστά [με τον συντροφό μου] 15 χρόνια, όμως είμαστε μαζί και αγαπημένοι

“Μένουμε ξεχωριστά 15 χρόνια, όμως είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, είμαστε όλη μέρα μαζί, αν το κάνεις Γρηγόρη θα δεις ότι είναι το καλύτερο, αρκεί να είσαι γεμάτος μέσα σου και να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια αν είσαι μόνος σου στο σπίτι. Μέναμε μαζί για 25 χρόνια” ανέφερε η Νένα Μεντή.

Για την παράσταση “Ευτυχία”

“Στην παράσταση “Ευτυχία” προσπάθησα να δώσω αέρα εποχής και αύρα και αρνήθηκα να παίξω στην ταινία γιατί ήθελα να την κάνω με τον Ζούλια” κατέληξε η Νένα Μεντή.

Η Νένα Μεντή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1966). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το ίδιο έτος με το θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη στο έργο “Μαθήματα ηθικής” και ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1970. Πατέρας της ήταν ο συνθέτης Σπήλιος Μεντής και θείος της ο κωμικός ηθοποιός Κώστας Μεντής. Ξάδερφός της είναι ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Στυλιάρη, ενώ σύντροφός και πατέρας της κόρης της Μαρίας είναι ο επίσης ηθοποιός Σταύρος Μερμήγκης.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ