Γιώργος Τράγκας: Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσεί με κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα


Ο μάχιμος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον κορωνοϊό, ακόμη και με το πλούσιο ταμπεραμέντο του. Ο ίδιος νοσεί με Covid-19 και βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την σύζυγό του. Το γεγονός έκανε γνωστό ο κ. Τράγκας μέσα από το social media, σε μία δημοσίευση αντάξια του δημοσιογραφικού του στυλ. Το αποκάλυψε μάλιστα ενώ σχολίασε και τα νέα μέτρα που επέβαλε ο Πρωθυπουργός για τους μη εμβολιασμένους πολίτες άνω των 60 ετών.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

Ο κ. Τράγκας ήταν δηκτικός κατά την ανάρτησή του, ενώ φαίνεται πως διατηρεί την αισιοδοξία και το ιδιαίτερο χιούμορ του: “Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: “Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι”.”

“Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ