Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (03/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (03/12)

Η εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα σε Έλληνα που ταξίδεψε από το Γιοχάνεσμπουργκ στην Κρήτη και βρέθηκε θετικός στη νέα παραλλαγή του κορονοϊού καθώς και οι τελευταίες εκτιμήσεις των ειδικών για την εν λόγω μετάλλαξη φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (03/12).

Στα πρωτοσέλιδα και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης για το σχέδιο «ασφαλή Χριστούγεννα», η απόφαση που έρχεται τις επόμενες ημέρες για μείωση στους 4 μήνες του διαστήματος ανάμεσα στην δεύτερη και την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό αλλά και τα «παράθυρα» που άφησαν υπουργοί της κυβέρνησης για περαιτέρω επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για το τεράστιο κύκλωμα έκδοσης πλαστών ταυτοτήτων σε αλλοδαπούς και εγκληματίες με τη συμμετοχή αστυνομικών της ΕΛΑΣ το οποίο λειτουργούσε από το 2013 και τα κέρδη του υπολογίζονται σε 5 εκατ. ευρώ.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στον αποχαιρετισμό της Γερμανίας στην Άγκελα Μέρκελ στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Άμυνας το βράδυ της Πέμπτης.

Στα πρωτοσέλιδα και η επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο και τα μηνύματα που έστειλε για το Κυπριακό.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (03/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ